Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Απειλεί" τους πολίτες με εκλογές το 15Αύγουστο ο Κυρ. Μητσοτάκης (Video)

Πραγματικά πιάνει πάτο η Ν.Δ. φτάνοντας στο σημείο λίγες μέρες πριν τις εκλογές να εκβιάζει τους πολίτες με το σκιάχτρο της ακυβερνησίας κάτι που φανερώνει ότι δεν είναι τόσο σίγουρη όσο θέλει να δείχνει ούτε για τη νίκη, πόσο μάλλον για την αυτοδυναμία.

Αυτοδυναμία ή εκλογές το 15Αυγουστο με απλή αναλογική είπε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τότε η χώρα νομοτελειακά θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές το 15Αυγουστό».

«Για να το καταλάβουν καλά οι πολίτες τι σημαίνει να μην υπάρχει ισχυρή εντολή το βράδυ της 7ης Ιουλίου και βέβαια θα οδηγηθεί σε εκλογές το 15Αυγουστό με απλή αναλογική το οποίο σημαίνει ότι η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να σχηματιστεί είναι μια κυβέρνηση που εγώ δεν την αντιλαμβάνομαι εθνικής συνεννόησης».

Με τις δημοσκοπήσει να της δίνουν προβάδισμα, τι φοβάται η Ν.Δ. και φτάνει στο έσχατο σημείο να εκβιάζει τους πολίτες; Την κρίση του ελληνικού λαού;

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ΕΡΕ είναι εδώ

Είναι βγαλμένη από τις καλύτερες παραδόσεις της ΕΡΕ η πρακτική του Τ. Θεοδωρικάκου απέναντι στους δήμους. Ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών καταργώντας το πρόγραμμα "Φιλόδημος" που είχε σχεδιάσει η προηγούμενη κυβέρνηση

Δειτε ολοκληρο το αρθρο