Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.2°C14.6°C
2 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C14.1°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.9°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.8°C14.1°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.5°C
2 BF 100%
Έχει δίκιο η Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Φωτογραφία αρχείου

Και όταν είπε "εντάξει, θα έρθω από το αεροδρόμιο κατευθείαν", η Ν.Δ. δεν μπορούσε, μπορούσε μόνο τις μέρες που δεν μπορούσε το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. μπορούσε μόνο όταν δεν μπορούσε η Ν.Δ. Αλλά συμφώνησαν, πάντως, ότι ο Τσίπρας είναι που δεν θέλει ντιμπέιτ.

Και τώρα και η Ν.Δ. είναι πολύ στενοχωρημένη, που δεν θα υπάρξει δημόσιος προγραμματικός διάλογος, μπροστά στον λαό. Και δεν θα μπορέσει ο κ. Μητσοτάκης να αποκαλύψει την ευρύτατη προγραμματική του υπεροχή, να εξηγήσει το ασφαλιστικό Πινοσέτ, να πει τι θα κάνει με τις 120 δόσεις, τη 13η σύνταξη και τα οικογενειακά επιδόματα, πόση ανάπτυξη θα φέρουν η επταήμερη εργασία και τα δωδεκάωρα, να παρουσιάσει τις φοροαπαλλαγές που ΔΕΝ προτίθεται να κάνει, γιατί προέχουν οι μεταρρυθμίσεις, που ΔΕΝ λέει ποιες είναι.

Και να τα πει αυτά ο Κ. Μητσοτάκης απέναντι στον βασικό πολιτικό του αντίπαλο και υπό τη δοκιμασία της σκληρής αντιπαράθεσης και όχι σε προστατευόμενο περιβάλλον, όπου οι δημοσιογράφοι δεν επανέρχονται ποτέ, απλώς κρατάνε την mont blanc και κουνάνε το κεφάλι τους.

Και έτσι η Ν.Δ., που τόσο πολύ ήθελε τον διάλογο, θα υποχρεωθεί να κρύψει το πρόγραμμά της από τον λαό και κάνει προεκλογική εκστρατεία με χορηγούμενα φιλμάκια όπου ο Κ. Μητσοτάκης χαμογελά σε δεξιούς κομπάρσους και σφίγγει χέρια.

Δεν το ήθελε αυτό η Ν.Δ. Ο Τσίπρας την εξαναγκάζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL