Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Μοροπούλου: Δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, την πίστωνε το ταμείο - Ήταν γνωστά όλα στη Ν.Δ. (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μοροπούλου: Δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, την πίστωνε το ταμείο - Ήταν γνωστά όλα στη Ν.Δ. (Video)

«Δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, την πίστωνε το ταμείο μου επομένως δεν υπάρχει ευθύνη δική μου επί της διαδικασίας» δήλωσε η Τώνια Μοροπούλο για την είσπραξη της σύνταξης του νεκρού πατέρα της.https://www.youtube.com/embed/mHcOe_ubrRA

«Ωστόσο, είναι φανερό ότι υπάρχει ευθύνη και γι' αυτό προσέφυγα στη δικαιοσύνη για να καλύψω άμεσα το οφειλόμενο ποσό. Η λάσπη όμως, παρά το γεγονός ότι εξέθεσα δημόσια όλα τα γεγονότα, συνέχισε και από την παράταξη που βρίσκεται στην εξουσία και όχι μόνο από τα όργανά της. Γι' αυτό το λόγο, βλέποντας ότι γίνομαι επίκεντρο αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, απέσυρα την υποψηφιότητά μου γιατί, από ευθιξία, δεν θέλω να βλάψω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές» δήλωσε η κυρία Μοροπούλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, από την στιγμή που ο φορέας της έδινε το ποσό, δεν θεωρούσε πως είναι κάτι παράνομο και δεν ήξερε πως ο νόμος άλλαξε το 2010. «Είναι σαφές ότι πρόκειται για πόλεμο λάσπης για την πολιτική επιλογή μου να είμαι στον πλευρό του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας» κατέληξε η κυρία Μοροπούλου.

Ήταν γνωστά όλα στη Ν.Δ. δήλωσε η Τώνια Μοροπούλου στο Πρώτο Πρόγραμμα

Όλα τα θέματα που την αφορούν ήταν γνωστά στη ΝΔ εκ των προτέρων, δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στη Φωνή της Ελλάδας και στο Πρώτο Πρόγραμμα η Τόνια Μοροπούλου και κάλεσε τους συμπατριώτες και υποστηρικτές της να συνεχίσουν τον αγώνα για την επικράτηση της ΝΔ. Σημείωσε ότι θα πράξει αυτό που θα αποφασίσει η δικαιοσύνη αναφορικά με το θέμα της επιστροφής χρημάτων από τη σύνταξη του αποθανόντος πατέρα της, καθώς η δικάσιμος έχει οριστεί για τις αρχές Δεκεμβρίου ενώ υποστήριξε ότι η δική της περίπτωση δεν είχε καμία σχέση με της Μυρσίνης Λοϊζου.

Η κυρία Μοροπούλου, στη συνέντευξή της, δήλωσε επίσης ότι «το γεγονός ότι επί δύο χρόνια ουδείς είχε ασχοληθεί με αυτό το θέμα παρόλο που ήταν γνωστό, γιατί είχα κάνει προσφυγή στη δικαιοσύνη, θεωρώ ότι είναι στο πλαίσιο ενός πολέμου λάσπης μιας αήθους τακτικής για την πολιτική μου επιλογή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ».

Ερωτηθείσα εάν η απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητα της ήταν δικής της είπε: «Δεν θα μπορούσα να δεχτώ, για κανένα λόγο, ότι θα συνεχίσει να σπιλώνεται το όνομά μου και η διαδρομή μου για την οποία δεν μπορώ να δεχθώ καμιά σκιά και βεβαίως από την άλλη δεν θα μπορούσα να δεχθώ αυτή η υπόθεση να βλάψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές. Γι΄αυτό και ενημέρωσα τη ΝΔ ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου γιατί δεν δέχομαι να γίνομαι αφορμή αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. Βεβαίως δηλώνω, και το δήλωσα και γραπτά, ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για το καλύτερο αύριο της χώρας και της πατρίδας μου της Δωδεκανήσου».

"Ήταν απόφαση της κ. Μοροπούλου να παραιτηθεί, η οποία έβλεπε πως αυτή η πρόταση θα γινόταν αντικείμενο εκμετάλλευσης αντιπολιτευτικής. Είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση της κ. Λοίζου" δήλωσε στην ΕΡΤ η κ. Ζαχαράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL