Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
Η Ν.Δ. καλύπτει τον προπηλακισμό του ελεγκτή του ΣΕΠΕ από στέλεχος της (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Ν.Δ. καλύπτει τον προπηλακισμό του ελεγκτή του ΣΕΠΕ από στέλεχος της (Video)

Προσθέτοντας ότι: «από την άλλη έχουμε τη Ν.Δ. που με τις τοποθετήσεις που κάνει και δια του προέδρου της έχει επιτρέψει να δημιουργηθεί ένα κλίμα τέτοιο που λέει ότι οι έλεγχοι του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας μπορεί να είναι εκβιασμοί που θα παρακαμφθούν».

Μάλιστα όπως είπε η κ. Αχτσιόγλου: «Δεν υπάρχει απάντηση από τη Ν.Δ. από την Παρασκευή, για την χυδαία εξύβριση από εργοδότη, στέλεχος της Ν.Δ., σε Επιθεωρητή Εργασίας και προπηλακισμό ενώ του πέταξε και αντικείμενο».

Παρά την καταγγελία του ελεγκτή του ΣΕΠΕ, η Σοφία Ζαχαράκη επέμεινε ότι: «Μπορεί να μην αποδειχθούν αυτά τα πράγματα. Είναι μια ανοιχτή υπόθεση. Παίρνετε μόνο την μία πλευρά της υπόθεσης, είναι κάτι ανοιχτό». «Είχε εκδοθεί εργόσημο για την συγκεκριμένη εργαζόμενη» είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. καλύπτοντας ουσιαστικά τον προπηλακισμό του ελεγκτή του ΣΕΠΕ από τον πολιτευτή της Ν.Δ.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας: «Η ουσία είναι ότι μπήκε ένα ελεγκτής σε ένα ακτινοδιαγνωστικό κέντρο, εκτός εργασίας αλλά βρήκε την πόρτα ανοικτή γιατί υπήρχε συνεργείο μέσα και μπήκε» «Ας αφήσουμε να τελειώσει ο έλεγχος που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη.»

Ωστόσο στην ερώτηση «Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος;» η κ. Ζαχαράκη δεν θέλησε να απάντησε.

Με τον πιο επίσημο τρόπο δια της εκπροσώπου Τύπου της, η Ν.Δ. καλύπτει τον προπηλακισμό του ελεγκτή του ΣΕΠΕ από το στέλεχος της και γνωστό πολιτευτή της, Κώστα Τρομπούκη επιβεβαιώνοντας ότι η αφωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στους εργοδότες και τα «στραβά μάτια» απέναντι στην ασυδοσία όπως ζήτησε ο επιχειρηματίας για το ΣΔΟΕ, θα γίνουν και πάλι μια μόνιμη κατάσταση.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL