Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Και το ντιμπέιτ, κύριε; (Video)

"Προκηρύξτε τώρα εθνικές εκλογές και θα κάνουμε όσα ντιμπέιτ θέλετε", "όταν κλείσει η Βουλή, προκηρύξετε εθνικές εκλογές και (θα κάνουμε ντιμπέιτ) στην τηλεόραση, όπως πάντα γίνεται" έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή κουνώντας το δάχτυλο.

Προσπάθησε σήμερα πίσω από ένα αλαζονικό ύφος και παιδαριώδεις αιτιάσεις, ο κ. Μητσοτάκης να κρύψει τον φόβο του για μια face to face αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας:

"Όχι, δεν κάνω τετ α τετ με τον κ. Τσίπρα. Δεν είναι ο μοναδικός μου συνομιλητής. Γιατί να συνομιλήσω μόνο με τον κ. Τσίπρα;  Μα αυτός είναι ο ουσιαστικός σας αντίπαλος τον ρώτησε ο κ. Αυτιάς για να απαντήσει εκείνος: "Όλοι είναι αντίπαλοι σε αυτή την εκλογική μάχη".

"Θα πάμε σε ένα ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς" είχε πει λίγο νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης.

"Ο φόβος φυλάει τα έρμα"... σκέφτηκε μάλλον και δεν τον πειράζει καθόλου που εκτίθεται ως αναξιόπιστος πολιτικός που άλλα λέει ένα μήνα πριν και άλλα κάνει...

Προτιμά να κρυφτεί πίσω από την σιγουριά του προβαδίσματος στις δημοσκοπήσεις. Το σίγουρο όμως είναι ότι "τρέμει" την πολιτική αντιπαράθεση με τον κ. Τσίπρα. Κρύβεται πίσω από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς για να θολώσει τα νερά και θα επιχειρήσει να πλασαριστεί, ως ο αρχηγός του αντισύριζα μετώπου, κάτι που έχτιζε όλο τον προηγούμενο καιρό με την ανοχή των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με την βοήθεια των φιλικών προς τη Ν.Δ. μίντια και έφερε αποτέλεσμα στην κάλπη των ευρωεκλογών.

Κατ. Μπρ.

 

Στο βίντεο ο Γιώργος Κυρίτσης εξηγεί γιατί ο Κυριάκος "τρέμει" το ντιμπέιτ

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις