Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στη Ν.Δ. ξέρουν από πελατειακό κράτος

Μπροστά στην εμφανή δυσκολία της να βρει αξιοπρεπείς απαντήσεις κατά την αντιπαράθεσή της με τον Πάνο Σκουρλέτη, η Ντόρα Μπακογιάννη άρχισε πρώτα τα «να ντρέπεστε» και μετά το γνωστό «ποίημα» της Ν.Δ. για την καταστροφή της ΔΕΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πληρωμένη απάντηση έλαβε όμως από τον Πάνο Σκουρλέτη: «Έχετε οικογενειακή παράδοση στην καταστροφή της ΔΕΗ, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε 13.000 προσλήψεις. Ήταν σαν τα εισιτήρια της Ολυμπιακής που παίρνατε εσείς και το ΠΑΣΟΚ και δεν τα γυρίζατε πίσω. Είστε η επιτομή του πελατειακού κράτους». Εκείνη όχι μόνο δεν διέψευσε τις 13.000 προσλήψεις του πατέρα της στη ΔΕΗ, αλλά αρκέστηκε να πει ότι αυτά έγιναν “last year”. Και άρα τι; Παραγράφονται; Η χρεοκοπία της χώρας, με τις βαρύτατες συνέπειές της για τους πολίτες, όμως, ούτε παραγράφεται, ούτε ξεχνιέται, όπως δεν ξεχνιούνται, φυσικά, οι διαχρονικές ευθύνες του κομματός της.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν γίνει αντιπρόεδρος είχε καταγγείλει και αυτός «20.000 ρουσφέτια του Καραμανλή» όταν το 2009 τσακωνόταν με τον Κωστή Χατζηδάκη. Αν υπάρχει απορία για το ποιος έχτισε το πελατειακό κράτος, ας ρωτήσουν τη Ν.Δ. Αυτοί ξέρουν.

Κατ.Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις