Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C17.4°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C13.8°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
11.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 76%
Επιχειρηματίες ζητούν 7ήμερη εργασία - Μητσοτάκης: Θα σαρώσουμε τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιχειρηματίες ζητούν 7ήμερη εργασία - Μητσοτάκης: Θα σαρώσουμε τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα (Video)

«Εφταήμερο εργασίας όχι ο εκβιασμός που γίνεται από τους ελέγχους εδώ πέρα, όχι εξαήμερο, εφταήμερο» ζήτησαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιχειρηματίες από την Κω, όπως ακούγεται στο βίντεο και μάλιστα όπως είπε ένας εξ αυτών"«Απαιτούμε να γίνει πιο εύκολο, πιο ευέλικτο το θέμα των 7 ημερών" και όχι να επικρέμεται η σπάθη των προστίμων

«Να σαρώσουμε στην κυριολεξία ως οδοστρωτήρας… τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την ελληνική επιχειρηματικότητα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο με αποσπάσματα, από τη συζήτηση με επιχειρηματίες, ο Κυρ. Μητσοτάκης φέρεται να λέει μεταξύ άλλων: «Δεν πρέπει να μπλέξουμε στα χωράφια των εργαζόμενων και των επιχειρηματιών οι οποίοι έχουν συμφωνήσει τι είναι καλό για τους ίδιους»

Για ποια fake news κατηγορεί ο Κυρ. Μητσοτάκης κάθε φορά που αναδεικνύεται το θέμα της 7ημερης εργασίας που ο ίδιος είχε ανοίξει με δηλώσεις του που εκ των υστέρων το κόμμα του διέψευσε.

Φαίνεται ότι στις συζητήσεις του με επιχειρηματίες είναι κάτι που συζητά ανοικτά για αυτό προφανώς του ξέφυγε και το κόμμα του έτρεχε να το μαζέψει.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL