Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Υποχωρεί ο Μητσοτάκης από τη δέσμευση του για ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα (Video)

Συνεχίζει ο αρχηγός της Ν.Δ. να φοβάται την κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 για το περιβόητο ντιμπέιτ που αναβάλλει καθ' όλη την διάρκεια της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου ο Κυρ. Μητσοτάκης έσπευσε να κρυφτεί πίσω από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης και η απάντηση στην πρόκληση - πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή πριν από λίγο καιρό, ήταν σήμερα "ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς".

Ενώ προεκλογικά είχε υποσχεθεί ότι θα υπάρξει ντιμπέιτ μεταξύ των δύο σήμερα ο κ. Μητσοτάκης είπε με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς συμπεριλαμβανομένου και του κ. Τσίπρα φανερώνοντας ότι παρά τα πρόσφατα αποτελέσματα πραγματικά φοβάται την απευθείας αντιπαράθεση και θέλει να κρυφτεί πίσω από το αντισύριζα μέτωπο που ενώνει την αντιπολίτευση.

Αναφορικά με τα περί κοινοβουλευτισμού που θυμήθηκε δεν θα ήταν καλύτερα να γίνει όπως συνηθίζεται ένα ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα με τους δύο των μεγαλύτερων κομμάτων για να αναδειχθούν τα διαφορετικά προγράμματα και οι προτάσεις τους;

Αλλά, εδώ τρέμει το ένα, θα πάει και σε δεύτερο ντιμπέιτ... Επιλέγει μια πιο ασφαλή τακτική, αντίστοιχη με αυτή του κ. Πατούλη... που το ακύρωσε τελευταία στιγμή.

Τι έλεγε στις 8 Μαϊου από το βήμα της Βουλής ο Κυρ. Μητσοτάκης; 

 "Προκηρύξτε τώρα εθνικές εκλογές και θα κάνουμε όσα ντιμπέιτ θέλετε", "όταν κλείσει η Βούλη, προκηρύξετε εθνικές εκλογές και (θα κάνουμε ντιμπέιτ) στην τηλεόραση όπως πάντα γίνεται"...

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο