Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Τι 'πες τώρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα

«Η ρύθμιση των 120 δόσεων, όπως κάθε ρύθμιση, υπονομεύει την εθνική οικονομία» και από τότε που το είπε ο Γ. Βρούτσης τον τιμώρησε η Ν.Δ. να λέει κάθε μέρα το αντίθετο.

Επίδομα χαρακτήρισε ο Άδ. Γεωργιάδης τη 13η σύνταξη (που είναι για όλους τους συνταξιούχους) ανοίγοντας τον δρόμο για την κατάργησή της. Αντ’ αυτού, έταξε το ΕΚΑΣ που οι ίδιοι έκοψαν και θα αφορά - πόσους άραγε (δεν είπε) συνταξιούχους;

«Λάθος της κυβέρνησης να μην κόψει τις συντάξεις» λέει η κ. Ξαφά. Την τουϊτάρει συχνά ο Άδωνις αλλά εμείς πρέπει να πιστέψουμε αυτά που λέει στον Αυτιά. Πόσοι συνταξιούχοι έχουν τουΐτερ άλλωστε, για να τον πάρουν χαμπάρι;

Τη μεγαλοθυμία των νικητών θα επιδείξει η Ν.Δ., είπε ο Γ. Κουμουτσάκος ως άλλος Ουίνστον Τσώρτσιλ ενώ για «ανθρωπιστική μεταχείριση» μίλησε και ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, όμοια με «των αιχμαλώτων πολέμου».

Τέτοια κοινωνική ευαισθησία επέδειξε και το στέλεχος της Ν.Δ. που επιτέθηκε με χυδαίο ρατσιστικό και σεξιστικό σχόλιο κατά της Κων. Κούνεβα.

Τα μετεμφυλιακά τους οράματα κοντράρουν με τους «χαμηλούς τόνους» που θέλει ο αρχηγός. Ασυγκράτητοι αυτοί, πού να μαζευτούν... ούτε για τα μάτια του κόσμου.

Όχι Γιάννης, ούτε Γιαννάκης... καθόλου δεν θέλουν να θυμούνται τον Στουρνάρα στη Ν.Δ. Αφαίρεσε το πρώην υπουργός Οικονομικών του Σαμαρά ο κ. Βορίδης από το όνομα του Στουρνάρα και έμεινε κατάλευκος ο θεσμικός του ρόλος.

Αστραπιαία ξεπλένονται οι ακροδεξιοί πάσης φύσης στο γρήγορο πλυντήριο της Ν.Δ., 40 κατασκευαστές πολιτικής ιστορίας τόσων χρόνων, ξέρουν.

Γι' αυτό και τα «φλογερά» χαμόγελα της Φώφης. Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. έχει τέτοια χαρά που θυμίζει '80. Σταμάτησε να ενοχλείται και από το όνομά του.

Όροι ρατσιστικοί και μειωτικοί δεν έχουν κανένα χώρο στη δημόσια Τηλεόραση. Δεν είναι «άποψη» ο ρατσισμός και οι δημοσιογράφοι σαφώς και το γνωρίζουν.

Μπογδάνοι, Μπάμπηδες, Μαρκόπουλοι έρχονται να ενισχύσουν την εσωκομματική Ακροδεξιά της Ν.Δ. Οι Μαστοράκηδες χειροκροτούν θερμά. Καμία έκπληξη, μόνο θλίψη για την κ. Μοροπούλου, που επέλεξε «παρέες» που ούτε το όνομά τους δεν θα ήθελε παλιότερα να ακούσει...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL