Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
Δ. Στούμπος: Η κινητοποίηση των νέων σε αυτές τις εκλογές θα δώσει πολλές εκπλήξεις (ηχητ.)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Στούμπος: Η κινητοποίηση των νέων σε αυτές τις εκλογές θα δώσει πολλές εκπλήξεις (ηχητ.)

«Η τελευταία εικόνα που ζούμε στη χώρα και σε χώρες της Ευρώπης έχει κυρίως ανατρεπτικά στοιχεία όπου σε σχέση με το μέλλον των παιδιών μας το βασικό ζητούμενο είναι για το ποια Ευρώπη θέλουμε να στηρίξουμε με ποιες δυνάμεις για να γίνει πιο ανθρώπινη, κοινωνική και πιο αλληλέγγυα.»

«Έχουν θορυβηθεί οι δυνάμεις της συντήρησης και είναι πολύ ανατρεπτικό το στοιχείο των συγκεντρώσεων που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρωθυπουργός. Πράγματι και εγώ εξεπλάγην από τον δυναμισμό και το ζεστό κλίμα που συνάντησε στις συγκεντρώσεις. Πολλοί συνάδερφοί μας από μεγάλα συγκροτήματα επίσης έχουν εκπλαγεί καθώς έλεγαν ότι «δεν τολμάνε να κυκλοφορήσουν». Σε σημείο που ενοχλήθηκε και ο κ. Λοβέρδος από την παρουσία των Ρομά λες και είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.»

«Η προπαγάνδα του κ. Μητσοτάκη έχει πείσει αρκετούς πολίτες ότι οι εκλογές αυτές αφορούν την αλλαγή κυβέρνησης, όμως η μόνη χώρα που θα αλλάξει με βεβαιότητα κυβέρνηση είναι η Βρετανία.»

«Μεγαλύτερη κρίση δεν έχει γνωρίσει ευρωπαϊκή χώρα μετά την Ιταλία του Μπερλουσκόνι. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν στο συντηρητικό κόμμα την 4η θέση και φαίνεται ότι διαλύεται και μιλάμε για αμιγώς πλειοψηφικό σύστημα. Αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια της ΑΥΓΗΣ για περισσότερη ενημέρωση με το ένθετο της Le Monde Diplomatic.»

«Περισσότερος νέος κόσμος ενδιαφέρεται και ασχολείται. Το στοίχημα των τελευταίων ημερών είναι η περισσότερη κινητοποίηση τους, άλλωστε αυτή η κυβέρνηση ψήφισε την ψήφο στους 17άρηδες και μέχρι και για ολοκληρωτισμό κατηγορήθηκε. Αυτές οι υπερβολές μόνο συντηρητισμό δείχνουν».

Τέλος εκτίμησε ότι και στην Περιφέρεια Αττικής ανησυχεί η Ν.Δ. γιατί η υποψηφιότητα του κ. Πατούλη δεν έδωσε τα αναμενόμενα.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL