Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Αποκάλυψη Σπηλιωτόπουλου: "Πέφτουν" τηλέφωνα για στήριξη της κ. Ασημακοπούλου έναντι του κ. Μεϊμαράκη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αποκάλυψη Σπηλιωτόπουλου: "Πέφτουν" τηλέφωνα για στήριξη της κ. Ασημακοπούλου έναντι του κ. Μεϊμαράκη (Video)

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρόσωπα του στενού μου και συγγενικού μου περιβάλλοντος έχουν δεχθεί πάρα πολλά τηλέφωνα από σημαντικά πολιτικά γραφεία που τους ζητούν να στηριχθεί μια συγκεκριμένη κυρία, υποψηφία ευρωβουλευτής η κ. Ασημακοπύλου για να πάει πιο μπροστά από τον κ. Μεϊμαράκη. Αυτό θα έχει φτάσει στα αυτιά του κ. Μεϊμαράκη και θα έχει πικραθεί από αυτό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχει δηλώσει ότι «δεν θέλει να είναι επικεφαλής αν θα είναι δεύτερος».

Επιπλέον τα ίδια κέντρα, όπως εξήγησε, δημοσιογράφοι, site επιχείρησαν να μειώσουν το εύρος της άποψής μου κυρίως με το να μειώσουν το πρόσωπο, το ίδιο κάνουν και για τον κ. Μεϊμαράκη και για τον κ. Αβραμόπουλο. Τα ίδια κέντρα, δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που ανήκαν στο πασοκιστάν του Χρηματιστηρίου.

Αναφορικά με τη διαφορά των εκλογών ανάμεσα στα δύο κόμματα ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε: «Αν η διαφορά είναι μικρή σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν πάνε καλά» και επανέλαβε τα λόγια του κ. Μεϊμαράκη ότι «θα πρέπει να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και μια μεγάλη συζήτηση αν κάτι τέτοιο συμβεί».

Δεν με στήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ εγώ τη στήριξα

Εξέφρασε πικρία για την έλλειψη στήριξης από την κ. Μπακογιάννη υποστηρίζοντας ότι: «Στήριξα την κ. Μπακογιάννη στην εσωκομματική μάχη που είχε με τον Αντ. Σαμαρά και περίμενα να έχει μιλήσει περισσότερο. Παρόλο που γνώριζα τον Αντ. Σαμαρά σε προσωπικό επίπεδο, παρόλα αυτά δεν τον στήριξα γιατί θεώρησα ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα είχε πιο κεντρώο πρόσημο».

«Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να ακούμε μόνο της μίας πλευράς, όπως είπε ο κ. Αντώναρος ακούμε πιο πολύ τις απόψεις του κ. Γεωργιάδη. Πράγματι πολλές από τις απόψεις του δεν είναι ο τρόπος ο δικός μου, ούτε οι δικές μου απόψεις. Οι δικές μου απόψεις είναι πιο κοντά στο μεσαίο χώρο θεωρούσα ότι η κ. Μπακογιάννη είχε μια εγγύτητα στο μεσαίο χώρο. Η κ. Μπακογιάννη δεν μιλά όσο πίστευα ότι θα μιλούσε και δεν στηρίζει ανθρώπους και στελέχη με αυτές τις απόψεις παρόλο που στηρίχθηκε από αυτούς στην εσωκομματική διαμάχη εν τούτοις δεν έδειξε την απαιτούμενη ισότιμη μεταχείριση όταν έπρεπε να στηρίξει αυτές τις απόψεις».

«Περίμενα από την κ. Μπακογιάννη μια πιο ηχηρή παρουσία και όχι απόσταση δια της σιωπής». «Ρίσκαρα εκείνη την περίοδο πήρα το κόστος που μου αναλογεί και θα περίμενα αυτό να έχει αναγνωριστεί, δεν το είδα, και βλέπω μια κ. Μπακογιάννη περισσότερο να σκέφτεται να προστατέψει τον εαυτό της παρά τις απόψεις που είναι κοντά στο δημοκρατικό τόξο».

Είναι ένα περίεργο σύστημα μιντιακό, εξωμιντιακό, παρακομματικό που είτε έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από εκείνη την εποχή είτε φοβούνται γιατί έχουν διεισδύσει λάθρα και προέρχονται από την Αριστερά (αναφέρθηκε στον κ. Τατσόπουλο κ.α.) και θέλει να δημιουργήσει μια καινούργια ομάδα στο εσωτερικό της Ν.Δ. Πολύ πιθανό αφού χάσαμε τη μάσα του εκσυχρονιστικού ΠΑΣΟΚ να πάμε να βρούμε τώρα τη Ν.Δ. γιατί φαίνεται ότι είναι κοντά στην εξουσία. «πάμε ως αρουραίοι να τρυπώσουμε μέσα, να κλωτσήσουμε τους νοικοκυραίους και να κοιτάξουμε πως θα διασφαλίσουμε τη νομή των συμφερόντων μας όπως κάνανε παλιά επί ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε  από payroll δημοσιογράφους για την δήλωση του αναφορικά με το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ.

"Αντέδρασαν δημοσιογράφοι μου στη δήλωσή του για το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν payroll την εποχή του Χρηματιστηρίου και είχαν υπηρετήσει την εποχή του πάλαι ποτέ Πασοκιστάν, εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφοι γλείφουν τη Ν.Δ. και προσπαθούν να βρουν τρύπα να εισέλθουν. Αυτοί κυρίως αντέδρασαν και χρησιμοποιούν τη δήλωση αυτή για να κάνουν ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που έχουν να κάνουν με το παρελθόν" είπε χαρακτηριστικα τονίζοντας ότι "η Ν.Δ. οφείλει να αποκηρύξει αυτές τις επιθέσεις όταν γίνονται σε δημοκρατικές απόψεις Θα περίμενα να μαζέψει τους δημοσιογράφους του παλιού πασοκιστάν που επιδίδονται σε τέτοιες επιθέσεις".

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL