Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μηνύματα συσπείρωσης και νίκης

Πέντε μέρες πριν τις εκλογές, τα μηνύματα συσπείρωσης και αποφασιστικότητας για την Αριστερά έρχονται πλέον από παντού. Η επιτυχία των συγκεντρώσεων και των περιοδειών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική...

Πέντε μέρες πριν τις εκλογές, τα μηνύματα συσπείρωσης και αποφασιστικότητας για την Αριστερά έρχονται πλέον από παντού. Η επιτυχία των συγκεντρώσεων και των περιοδειών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δείχνει ότι ο προοδευτικός κόσμος βγαίνει δυνατά στο προσκήνιο, αποφασισμένος να βάλει τη σφραγίδα του στις πολιτικές εξελίξεις.

Η Αριστερά δεν πρέπει να ξεχνάει ούτε στιγμή τη μεγάλη μάχη που έχει δώσει από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι σήμερα. Μια μάχη με τεράστιες δυσκολίες, και με πολλές στιγμές αμφιβολίας και απογοητεύσεων. Σήμερα, η κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να περηφανεύεται ότι τήρησε τις υποσχέσεις της.

Τελείωσε τα Μνημόνια, έβαλε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης και αξιοποιεί το μέγιστο δυνατόν από τα οφέλη της ανάπτυξης αυτής για τη στήριξη των αδύναμων και την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας. Η Αριστερά, σήμερα, μπαίνει δυνατά στην πολιτική μάχη, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς μια εξαιρετικά δύσκολη πορεία, από τον επώδυνο συμβιβασμό του 2015 ώς την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα.

Δεν είναι όμως μόνο ο απολογισμός που ενδυναμώνει το ηθικό και την αποφασιστικότητα του προοδευτικού κόσμου. Είναι και ο αγώνας για το αύριο. Γιατί οι πολλοί γνωρίζουν ότι κάθε ψήφος στις εκλογές αυτές είναι αποφασιστική για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης, της εργασίας, της δημόσιας υγείας, της δημόσιας παιδείας, αποφασιστική για μια ανάπτυξη προς όφελος των πολλών. Η κοινωνία, που κατέβαλε τεράστιες θυσίες για να φτάσει ώς εδώ, δεν πρόκειται να χαρίσει το μέλλον στον Κ. Μητσοτάκη, που υπόσχεται να την ξαναγυρίσει στην εποχή της λιτότητας και τις συνταγές του ΔΝΤ.

Αποφασιστική στιγμή, αποφασιστική ψήφος. Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις