Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Καραγκιοζιλίκια μπροστά στην ήττα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καραγκιοζιλίκια μπροστά στην ήττα

Υπάρχει μόνο η «διάχυτη πληροφόρηση» ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τέτοιες ενέργειες. Και κάλεσε τους νεοδημοκράτες και τους πολίτες να επαγρυπνούν.

Τι σημαίνει «διάχυτη πληροφόρηση»;

Σημαίνει, πολύ απλά, ότι ο κ. Αυγενάκης δεν έχει καμία πληροφόρηση. Σενάρια από το κεφάλι του κατεβάζει. Λέει χοντρά ψέματα εν πλήρει συνειδήσει. Και τα λέει για να δηλητηριάσει λίγο ακόμα το πολιτικό κλίμα. Να ενεργοποιήσει τους πιο χαλαρούς νεοδημοκράτες και αντισυριζαίους. Να προετοιμάζει κάπως τον κόσμο της Ν.Δ. ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι θρίαμβος. Και να κρατάει και μια καβάτζα -αν οι ευρωεκλογές είναι σφαλιάρα για τον Κ. Μητσοτάκη- μήπως παίξει και λίγο το χαρτί της νοθείας των αδίστακτων μαδούρων.

Σε τέτοιο επίπεδο πολιτικής και πολιτισμικής εξαθλίωσης έχει καταντήσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Σε κάθε αυτογκόλ που βάζει ο Κ. Μητσοτάκης, κατεβαίνουν και τρία σκαλοπάτια χαμηλότερα. Fake news, συκοφαντίες, ύβρεις και τώρα καταγγελίες για νοθεία στις εκλογές. Πόσο απελπισμένοι μπορεί να είναι;

Κατά τα άλλα, καταγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου. Αυτοί που για να αποφύγουν την συζήτηση για τις πραγματικές τους θέσεις, στα εργασιακά, το ασφαλιστικό, την υγεία, χρησιμοποίησαν διαδοχικά: το Μάτι, το κότερο, τον Πολάκη που καπνίζει, λάσπη για τον πατέρα του Τσίπρα, λάσπη γενικώς και αορίστως για τη Γεροβασίλη και τώρα καταγγελίες για νοθεία. Και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια μόλις μέσα σε μία εβδομάδα.

Είναι αμήχανοι, πανικόβλητοι και προετοιμάζονται για ήττα. Και καλά κάνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL