Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ. Τσίπρας από Λαμία: H Ελλάδα των πολλών ενώνει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλου του λαού (Video-φωτορεπορτάζ)

"Ο δικός μας κόσμος, ο κόσμος των πολλών, είναι ένα λαϊκό ποτάμι που πλημμυρίζει τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας. Είναι η συλλογική δύναμη ενός λαού που πέρασε πολλά και βρίσκει ξανά την αξιοπρέπεια και το δίκιο του" ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία στη Λαμία.

"Η Ελλάδα των πολλών, είναι η Ελλάδα που ενώνει. Ενώνει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των φτωχών ανθρώπων, της μεσαίας τάξης, των αγροτών, των εργαζομένων, της νεολαίας" επεσήμανε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Λαμία.

"Εμάς η ψυχή μας γεμίζει όταν νιώθουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους που πέρασαν χρόνια δύσκολα" σημείωσε σε άλλο σημείο της ομιλίας του "εμάς η ψυχή μας γεμίζει όταν μας σφίγγουν το χέρι. Όταν τους ακούμε να μας λένε ότι τα τελευταία χρόνια η ζωή τους έγινε λίγο καλύτερη".

Βίντεο από την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην Λαμία

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο