Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Καλύτερα να ποζάρει παρά να μιλάει
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καλύτερα να ποζάρει παρά να μιλάει

αφήνοντάς μας με την απορία γιατί οι φίλα προσκείμενες στη Νέα Δημοκρατία εφημερίδες έχουν επιλέξει να εξαφανίζουν συστηματικά πλέον τα "κεφάλαια" του προγράμματος που ο αρχηγός του κόμματος αποφασίζει να μοιραστεί με τους πολίτες αντί να τα επικοινωνούν όπως ο ίδιος μας λέει.

Τι κι αν ανοίγει τα χαρτιά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεδιπλώνοντας δημοσίως τις σκέψεις και τις ιδέες του για τις εργασιακές σχέσεις, την Παιδεία και την Υγεία; Ούτε λέξη δεν χωράει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που -θέλοντας και μη- τον στηρίζουν.

"Άσε καλύτερα" είναι το σκεπτικό που υπερισχύει στα διευθυντικά γραφεία των ΜΜΕ, τα οποία επιλέγουν τελικά τη σιγουριά τίτλων που περιέχουν λέξεις όπως "κότερο", "χούντα", "Πετσίτης", "παροχές" και "ανομία" παρά να δώσουν στους πολίτες αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε στην Καλαμπάκα.

"Άσε καλύτερα" είναι το σκεπτικό που επιλέγει να θάψει τα όσα ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας λέει για το οκτάωρο, το πενθήμερο, τα νοσοκομεία, το εργασιακό μέλλον των νέων και την τύχη των συνταξιούχων, διότι, έτσι και το ακούσουν και το διαβάσουν οι πολίτες, μόνο σιγουριά δεν πρόκειται να αισθανθούν στην ιδέα της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι λοιπόν περνάει στα ψιλά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και υπερτονίζεται η δήθεν μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διαστρεβλώνει αυτά που επιμελώς αποκρύπτονται προκειμένου να μην τρομάξει ακόμη περισσότερο η κοινωνία από το αντικοινωνικό πρόγραμμα του Κυρ. Μητσοτάκη.

Με άλλοθι λοιπόν μια βολική δικαιολογία περί μονταζιέρας που γενικώς και αορίστως αλλοιώνει τα λεγόμενα του προέδρου της Ν.Δ., ένα τμήμα των ΜΜΕ κρύβει τον ίδιο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που καλύτερα είναι να φωτογραφίζεται με τους κουμπάρους του Κ. Χατζηδάκη και να πουλάει παραμύθια σε πωλητές της "Σχεδίας" παρά να μιλάει για το πόσες ώρες και πόσες ημέρες την εβδομάδα θα τραβάνε οι εργαζόμενοι κουπί στη νεοφιλελεύθερη γαλέρα που μας περιμένει στο λιμάνι... του Ευάγγελου Μαρινάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL