Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Όλγα Γεροβασίλη: Καμία ανοχή - Διαρκής η μάχη με την παραβατικότητα και το έγκλημα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όλγα Γεροβασίλη: Καμία ανοχή - Διαρκής η μάχη με την παραβατικότητα και το έγκλημα (Video)

Η υπουργός τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία έξαρση όπως αποδεικνύουν τα νούμερα. Η κρίση αύξησε την μικροπαραβατικότητα ενώ υπάρχει ύφεση στην μεγάλη παραβατικότητα.

Υπάρχουν πολύ μεγάλες επιτυχίες της ΕΛΑΣ την τελευταία τριετία υπογράμμισε η υπουργός ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τα Εξάρχεια υποστήριξε ότι από την εποχή του αντεξουσιαστικού κινήματος που υπήρχε ειρηνικά με τους κατοίκους έχει μεγάλη διαφορά με το σήμερα και την παραβατικότητα.

«Δεν υπάρχει καμία ανοχή στο έγκλημα, τη βία ή την παραβατικότητα» είπε κατηγορηματικά, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ανέφερε ως παράδειγμα ότι πριν 3 μέρες έγινε επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια. Παράλληλα υπενθύμισε ότι έχουν γίνει σοβαρές και μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας στην περιοχή αυτή για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Όποτε η Ν.Δ. χάνει τα επιχειρήματα της την επόμενη στιγμή αρχίζει το αφήγημα περί ανομίας και εμφανίζει την ατζέντα νόμος και τάξη εξήγησε η Όλγα Γεροβασίλη και συνέχισε λέγοντας ότι: Ο κ. Μητσοτάκης κάθε «γκάφα» που κάνει και είναι η πραγματική του ατζένατ στη συνέχεια στοχοποιεί ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ με fake news για να γυρίσει την ατζέντα έτσι και εκεί που απαντούσε η Ν.Δ. για την επίθεση στο δημόσιο σύστημα υγείας έστρεψε τα βέλη της σε μένα για το πώς έκανα δουλειές στο ιατρείο μου στην Αρτα. Η υπουργός έκανε λόγο για «χυδαιοποίηση» του πολιτικού λόγου με ευθύνη της Ν.Δ.

Στην Άρτα, την Πρέβεζα και την Λευκάδα που έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και αυθόρμητη συμμετοχή πλήθος κατοίκων για την υποδοχή του Πρωθυπουργού, επειδή εκλέγομαι στην Άρτα, στοχοποιήθηκα ξανά εξήγησε η κ. Γεροβασίλη.

Εργάστηκα ως γιατρός ακτινολόγος. Αξονικό τομογράφο διέθετε το Νοσοκομείο Άρτας. Είχα το ιατρείο μου ως το 2015 και μετά μεταβίβασα τις μετοχές μου λόγω ασυμβίβαστου. Το ιατρείο για το οποίο συζητάμε δεν διαθέτει αξονικό τομογράφο εξήγησε η Υπουργός τονίζοντας ότι όσα λέγονται είναι εντελώς fake news και εντελώς αβάσιμα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι: Ένας από τους λόγους που εκλέγομαι είναι ακριβώς για τον τρόπο που άσκησα το ιατρικό μου επάγγελμα και δεν θα επιτρέψω κανέναν να με προσβάλει.

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL