Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άδειασμα Βορίδη σε Γεωργιάδη για την 13η σύνταξη (Video)

Αδειάζει ο Βορίδης, τον Άδωνι για την 13η σύνταξη, o Aυγενάκης τον Κυριάκο και η Ν.Δ. τον εαυτό της... Εκτός γραμμής ο Άδωνις Γεωργιάδης για την 13η σύνταξη... Ο κ. Βορίδης εκφράζει τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ασφαλώς και δεν εγγυόμαστε να δίνουμε αυτό το προεκλογικό επίδομα του κ. Τσίπρα» είπε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1.

«13η σύνταξη είναι μόνο στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί το 1/3 που δίνει ο κ. Τσίπρας να ισούται με το όλο. Εμείς δεν θα δίνουμε κάτι σαν 13η σύνταξη, θα λάβουμε μέτρα για να τρέξει με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης η ελληνική οικονομία και έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι πρώτα θα στηρίξουμε τους χαμηλοσυνταξιούχους» συνέχισε ο Άδωνις.

Για να τον αδειάσει λίγο αργότερα στην ΕΡΤ1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης.

«Προφανώς δεν το κόβουμε» «ότι ψηφίζουμε ισχύει» είπε ο κ. Βορίδης λέγοντας ότι εκφράζει την θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ όταν ρωτήθηκε για την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ο κ. Βορίδης είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης «δεν ήταν στην σύσκεψη».

To πρωί είχε προηγηθεί ένα άλλο άδειασμα του γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη στον Κυρ. Μητσοτάκη για το 5:1 στο Δημόσιο... Λίγο αργότερα ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης αναγκάζεται να... διαψεύσει τον εαυτό του με διορθωτική δήλωση για την εφταήμερη εργασία που "ονειρεύεται",

Σε απόλυτη σύγχυση η Ν.Δ. "χάνει" την μπάλα λέγοντας άλλα αντί άλλων στα κανάλια και αυτοεξευτελίζεται.

Κατ. Μπρ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Λ. Αυγενάκης διαψεύδει τον Κ. Μητσοτάκη για το «1 πρόσληψη προς 5 αποχωρήσεις» στο Δημόσιο (Video)

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο