Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.7°C19.3°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.1°C14.5°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.0°C17.1°C
4 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
17.7°C19.9°C
0 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
Σκουρλέτης σε Αυγενάκη: Δεσμευτείτε ότι δεν θα παραιτηθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης, αν χάσετε (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σκουρλέτης σε Αυγενάκη: Δεσμευτείτε ότι δεν θα παραιτηθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης, αν χάσετε (Video)

O κ. Σκουρλέτης κάλεσε την εκπομπή να προβάλει το βίντεο από τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του Κυρ. Μητσοτάκη «για να δουν τι ακριβώς είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης που κατηγόρησε ως προεκλογικό επίδομα, την 13η σύνταξη, την κοινωνική ευαισθησία αυτής της κυβέρνησης να κάνει ένα πρώτο βήμα αποκατάστασης των συνταξιούχων και πως «τα μπέρδεψε» στο θέμα της εφταήμερη απασχόληση και όχι των επιχειρήσεων που εδώ και πάρα πολλά χρόνια γίνεται.»

«Αν είναι γκάφα να βγουν να το πουν, άλλη μια γκάφα του αρχηγού της Ν.Δ.» «εδώ όμως πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή να αποδιοργανωθεί ακόμα περισσότερο ο χώρος των εργασιακών δικαιωμάτων και αυτά δεν τα ακούμε πρώτη φορά από τη Ν.Δ. Τα λένε οι συμμαχικοί τους χώροι, το 12ωρο είναι ξεπερασμένο είπαν  στην Ουγγαρία. Ο κ. Βέμπερ είναι στον πυρήνα αυτής της διαδικασίας. Η Ν.Δ. φοβάται μία απευθείας αντιπαράθεση για αυτό επέλεξε να συζητάει για άλλα θέματα».

Aντίθετα, όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, "επιβεβαιώθηκαν οι δικές μας εκτιμήσεις, πιάστηκαν οι στόχοι και μας δώθηκε η δυνατότητα και επιστρέφουμε μέρος αυτών. Οι συντάξεις δεν κόπηκαν και το ίδιο θα γίνει με το αφορολόγητο.

Τέλος απαντώντας στις συνεχείς διακοπές του κ. Αυγενάκη που ζητούσε για άλλη μια φορά εκλογές... μετά τις εκλογές ο κ. Σκουρλέτης τον κάλεσε:

"Δεσμευθείτε ότι δεν θα παραιτηθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης, αν χάσει η Ν.Δ. στις ευρωεκλογές" είπε ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν υπενθύμισε δημοσιογράφος στον κ. Αυγενάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάει σε εκλογές μετά το δημοψήφισμα... έκανε ότι δεν το άκουσε.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL