Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έπιασε τον πάτο των πάτων στα fake news η Νέα Δημοκρατία και ο Μαν. Κεφαλογιάννης (Video)

Αναρωτιόμασταν από χτες αν έχει πιο κάτω από τον πάτο που έφτασε χτες ο πρόεδρος τη ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Κι όμως υπάρχει!!

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, κατά τη συμμετοχή σε πάνελ τηλεοπτικού σταθμού, έβγαλε το κινητό του και επέμενε να δείξει φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονιζόταν ο πατέρας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Παύλος. Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί από όλον τον κατιμά των fake news και έχει διαψευστεί πολλάκις.

Παρά τις προειδοποιήσεις του Γ. Αμανατίδη ότι πρόκειται για fake news, ο υποψήφιος της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης επέμενε να την δείξει και διέταζε επίμονα την κάμερα να πάει κοντά για να πάρει κοντινό πλάνο της "αποκάλυψη" του!!!

Ώσπου να διαψευστεί από τους δημοσιογράφους της εκπομπής που έριξαν στην οθόνη εικόνες από τα ellinikahoaxes.gr που διέψευδαν το παλιό αυτό και πολυχρησιμοποιημένο fake news της Νέας Δημοκρατίας και των ακροδεξιών.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι με τον κ. Κεφαλογιάννη είναι ότι παρά τη δημόσια διάψευση, επέμενε και μάλιστα θρασύτατα δήλωσε "Δεν ανακαλώ τίποτε"....

Σπ. Μ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ψήφος των αποδήμων

Από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του Τ. Θεοδωρικάκου για «το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων σε όλη τη Γη» και τους πύρινους λόγους του Μητσοτάκη στην Αστόρια («το 2023 θα ψηφίσετε από τον τόπο διαμονής σας») μέχρι τις συνεχείς αναδιπλώσεις,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο