Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Δελφινάριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δελφινάριο

Το αν η Ν.Δ. έπραξε καλώς κάνοντας την τρίχα τριχιά με τον Πολάκη, είναι κάτι που θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Το πιθανότερο πάντως είναι ότι για τρεις μέρες θα διασυρθεί στη Βουλή αποκαλύπτοντας την προγραμματική της φτώχεια, την απουσία θέσεων απέναντι στα προβλήματα της κοινωνίας και το απογοητευτικό επίπεδο του πολιτικού της προσωπικού. Και εν συνεχεία θα επανέλθει για να ψηφίσει τις 120 δόσεις καθώς και τα μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός και πρόκειται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, λοιπόν, θα δούμε πόση αντοχή έχει η αντιπολίτευση της ατάκας και των 140 χαρακτήρων, η αντιπολίτευση της τοξικότητας, του μίσους και των fake news, στην οποία σύρουν τον Κ. Μητσοτάκη οι σκιτζήδες που έχει για συμβούλους επικοινωνίας και οι οποίοι υποπίπτουν σε τρεις γκάφες την εβδομάδα.

Επί τρεις μέρες θα δούμε επίσης πόσο αντέχει η Ν.Δ. να κρύβει την πραγματική κυβερνητική της ατζέντα, την εργασιακή επισφάλεια και το ασφαλιστικό Πινοσέτ. Πόσο θα μπορέσουν να κρύψουν την υποκρισία τους για το αφορολόγητο, αφού δεν θα βρίσκονται υπό την προστασία του ΣΚΑΪ, του “Πρώτου Θέματος” και του συγκροτήματος Μαρινάκη.

Δεν θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη εξυπηρέτηση στην κυβέρνηση η Ν.Δ., ειδικά την περίοδο που ο Κ. Μητσοτάκης αποφεύγει -και πολύ καλά κάνει- τη δημόσια αντιπαράθεση με τον Αλ. Τσίπρα. Και το κάνουν μόνο και μόνο επειδή σκέφτηκαν μια καλή ατάκα την οποία επαναλαμβάνουν εδώ και μια εβδομάδα: «Με τους πολλούς ή με τους Πολάκηδες». Με βάση αυτό έστησαν την πρόταση μομφής. Δελφινάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL