Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Τι μίζα, τι δυσφήμιση!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι μίζα, τι δυσφήμιση!

Για "υποκρισία" κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, προς το τέλος της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Αν. Λοβέρδου και του Μάριου Σαλμά, ο Γιώργος Γεωργαντάς, στενός πολιτικός φίλος του Άδ. Γεωργιάδη. Με ποιο επιχείρημα; Το αγαπημένο της Ν.Δ. τις τελευταίες μέρες, αυτό που προσπαθεί να ταυτίσει την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης, για την οποία κατηγορήθηκε λ.χ. ο Π. Πολάκης από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., με το σκάνδαλο Novartis.

Ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. υποστήριξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει πρώην υπουργούς στην Δικαιοσύνη θεωρώντας ότι η μίζα δεν εμπίπτει στα υπουργικά καθήκοντα -κάτι που έσπευσε να αποδεχτεί, μην έχει την τύχη του Χ. Αθανασίου...- τότε αποτελεί... συγκάλυψη να μην κάνει το ίδιο για την συκοφαντική δυσφήμιση, αφήνοντάς την να υπαχθεί στο άρθρο '86.

Παρέκαμψε, βέβαια, το γεγονός που επισήμανε από προχθές ο Τ. Κουράκης, ότι "η δυνατότητα δίωξης μένει ανοιχτή" για να εκφωνήσει το πολιτικά προσβλητικό συμπέρασμα: "Το σκάνδαλο το οποίο απομένει στα μάτια της κοινωνίας είναι αυτή η διπρόσωπη λειτουργία της πλειοψηφίας"! "Εκεί που μας χρωστάγανε, μας ζητάνε και το βόδι", καταπώς είπε με άλλη αφορμή ο πρωθυπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL