Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τι μίζα, τι δυσφήμιση!

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Για "υποκρισία" κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, προς το τέλος της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Αν. Λοβέρδου και του Μάριου Σαλμά, ο Γιώργος Γεωργαντάς, στενός πολιτικός φίλος του Άδ. Γεωργιάδη. Με ποιο επιχείρημα; Το αγαπημένο της Ν.Δ. τις τελευταίες μέρες, αυτό που προσπαθεί να ταυτίσει την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης, για την οποία κατηγορήθηκε λ.χ. ο Π. Πολάκης από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., με το σκάνδαλο Novartis.

Ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. υποστήριξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει πρώην υπουργούς στην Δικαιοσύνη θεωρώντας ότι η μίζα δεν εμπίπτει στα υπουργικά καθήκοντα -κάτι που έσπευσε να αποδεχτεί, μην έχει την τύχη του Χ. Αθανασίου...- τότε αποτελεί... συγκάλυψη να μην κάνει το ίδιο για την συκοφαντική δυσφήμιση, αφήνοντάς την να υπαχθεί στο άρθρο '86.

Παρέκαμψε, βέβαια, το γεγονός που επισήμανε από προχθές ο Τ. Κουράκης, ότι "η δυνατότητα δίωξης μένει ανοιχτή" για να εκφωνήσει το πολιτικά προσβλητικό συμπέρασμα: "Το σκάνδαλο το οποίο απομένει στα μάτια της κοινωνίας είναι αυτή η διπρόσωπη λειτουργία της πλειοψηφίας"! "Εκεί που μας χρωστάγανε, μας ζητάνε και το βόδι", καταπώς είπε με άλλη αφορμή ο πρωθυπουργός.

Λ.Τ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις