Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ολ. Κεφαλογιάννη: "Ας λογοδοτήσουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι" (ηχητ.)

“Ας λογοδοτήσουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι” ...τραγούδησε η Όλγα Κεφαλογιάννη προς το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. με αφορμή την προσπάθεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αξιοποιήσει - με μικροκομματικό τρόπο - την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους τραγουδοποιούς!

Η Τομεάρχης Πολιτισμού της Ν.Δ. τόνισε δε με νόημα “εγώ δεν είμαι υπεύθυνη για τα επικοινωνιακά”!

Τα “αλληλοκαρφώματα” στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν πάρει τέτοια έκταση με αποτέλεσμα πλέον στελέχη του κόμματος – όπως στην προκειμένη περίπτωση η Όλγα Κεφαλογιάννη – να μην φιλτράρουν την δημόσια δυσφορία τους.

Εδώ ο Άδωνις Γεωργιάδης “άδειασε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την φράση του προέδρου της Ν.Δ. “...ότι δεν σημαίνει ότι εξ ορισμού είναι όλοι αθώοι”.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το εξής: “Θα υπάρξουν στελέχη και υποψήφιοι της Ν.Δ. που θα επιχειρήσουν να πάρουν αποστάσεις από τους ισχυρισμούς του Βαγγέλη Μειμαράκη; Ή θα αναπαράγουν το συκοφαντικό τραγούδι της Πειραιώς βασισμένο στους στίχους του εφοπλιστή;...

K.Σ. 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τα ψέματα κάποτε τελειώνουν

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμπλήρωσε 100 μέρες. Ο απολογισμός είναι μια πολιτική fast track, που έχει στόχο βασικά τρεις στόχους. Την παλινόρθωση του παλαιοκομματισμού, την εξυπηρέτηση κάθε είδους συμφερόντων και την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο