Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ολ. Κεφαλογιάννη: "Ας λογοδοτήσουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι" (ηχητ.)

“Ας λογοδοτήσουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι” ...τραγούδησε η Όλγα Κεφαλογιάννη προς το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. με αφορμή την προσπάθεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αξιοποιήσει - με μικροκομματικό τρόπο - την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους τραγουδοποιούς!

Η Τομεάρχης Πολιτισμού της Ν.Δ. τόνισε δε με νόημα “εγώ δεν είμαι υπεύθυνη για τα επικοινωνιακά”!

Τα “αλληλοκαρφώματα” στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν πάρει τέτοια έκταση με αποτέλεσμα πλέον στελέχη του κόμματος – όπως στην προκειμένη περίπτωση η Όλγα Κεφαλογιάννη – να μην φιλτράρουν την δημόσια δυσφορία τους.

Εδώ ο Άδωνις Γεωργιάδης “άδειασε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την φράση του προέδρου της Ν.Δ. “...ότι δεν σημαίνει ότι εξ ορισμού είναι όλοι αθώοι”.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το εξής: “Θα υπάρξουν στελέχη και υποψήφιοι της Ν.Δ. που θα επιχειρήσουν να πάρουν αποστάσεις από τους ισχυρισμούς του Βαγγέλη Μειμαράκη; Ή θα αναπαράγουν το συκοφαντικό τραγούδι της Πειραιώς βασισμένο στους στίχους του εφοπλιστή;...

K.Σ. 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα μπαζούκας του Μωυσέως

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες ο Κ. Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου. Οι κυβερνητικές πηγές μιλούσαν τότε για πρόγραμμα «μπαζούκας», το οποίο θα περιλάμβανε όλα τα εργαλεία για τη στήριξη των κλάδων, την τόνωση της ρευστότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο