Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεν αλλάζει η Δεξιά...

Οι δημοτικοί σύμβουλοι των «Εντάξει», της νεοδημοκρατικής παράταξης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, καταψήφισαν στο δημοτικό συμβούλιο την εκδήλωση που ετοιμάζει ο δήμος για τον ποιητή Μάρκο Μέσκο...

Οι δημοτικοί σύμβουλοι των «Εντάξει», της νεοδημοκρατικής παράταξης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, καταψήφισαν στο δημοτικό συμβούλιο την εκδήλωση που ετοιμάζει ο δήμος για τον ποιητή Μάρκο Μέσκο, στις 13 Μαΐου, στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, και τη διοργανώνει μια επιτροπή στην οποία συμμετέχουν η Έλλη Χρυσίδου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού, η Βενετία Αποστολίδου, καθηγήτρια ΠΤΔΕ ΑΠΘ, ο Δημήτρης Κόκορης, αναπληρωτής καθηγητής, στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, ο Γιώργος Ζωγραφίδης, αναπληρωτής καθηγητής στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, και η Ελένη Χοντολίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ.

«Μα την εκδήλωση για τον Μέσκο;» αναφώνησε  η Έλλη Χρυσίδου μην πιστεύοντας αυτό που έβλεπε να συμβαίνει, ενώ η επικεφαλής της "Ανοιχτή Πόλης» σχολίασε ειρωνικά: «Επειδή συμφωνούσε με τη Συμφωνία των Πρεσπών...».

Ακόμη και νεκρός δέχεται επιθέσεις ο μεγάλος ποιητής για τα πιστεύω του και για την καταγωγή του, ενώ η στάση αυτή των νεοδημοκρατών στο δημοτικό συμβούλιο δείχνει ότι η Δεξιά δεν αλλάζει. Αυτό είναι και η ουσία για το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη...

Μ.Πλ.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κοπανατζής Κ. Μητσοτάκης

Είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας την κοπάνησε εχθές γρήγορα - γρήγορα από τη Βουλή προκειμένου να αποφύγει διάλογο πάνω στα εθνικά θέματα. Και όχι μόνο αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο