Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Αρβανίτης: Δεν μπορούμε να λέμε "έντονα επεισόδια" για 25 άτομα με επικεφαλής χρυσαυγίτη (Video)

«Είναι δυνατόν να λέμε έντονα επεισόδια από πολίτες της Κατερίνης όταν είναι 25 με επικεφαλής τον χρυσαυγίτη πρώην υποψήφιο;» αναρωτήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης απαντώντας σε ερώτηση για τις αντιδράσεις στην εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

«Τους είπα ότι δεν τους φοβόμαστε» απάντησε ο κ. Αρβανίτης υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν γίνεται να ταυτίζεται μία ολόκληρη πόλη και οι πολίτες της με τα φασιστικά και ακροδεξιά στοιχεία.

Ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν το περιστατικό ως "αντιδράσεις", ή "έντονα επεισόδια πολιτών".

«Δεν μπορεί να λες έντονες αποδοκιμασίες πολιτών συγκεκριμένου φορέα και με συγκεκριμένη άποψη και να χαρακτηρίζεις μια ολόκληρη πόλη. Δηλαδή οι 30 άνθρωποι ενός συγκεκριμένου φορέα είναι όλη η πόλη;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε ότι «δεν είναι «αντίδραση πολιτών» όταν εκτοξεύονται μπουκάλια, πέτρες και εκτοξεύονται συνθήματα όπως «κομμούνια θα σας φάμε», «σας φάγαμε στο Γράμμο» και άλλα παρόμοια».

Τέλος πρόσθεσε ότι είναι «απόλυτο δικαίωμα όλων να διαφωνούν και να διαμαρτύρονται όμως στη δική τους αντίληψη για τη Δημοκρατία όποιος διαφωνεί ή τους φυτεύουν ή τους πάνε στα κρεματόρια, ή στις εξορίες. Αυτή είναι η διαφορά».

Kατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια