Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βλάσης Αγτζίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει αυτό που εμείς επιζητούσαμε για δεκαετίες (audio)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει αυτό που εμείς επιζητούσαμε για δεκαετίες, δηλαδή την ευαισθησία της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα πάνω σε ζητήματα, προβλήματα αιτήματα που βγαίνουν από τα κάτω» αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων στον 105,5 Στο Κόκκινο ο Βλάσης Αγτζίδης o οποίος μίλησε στον 105,5 Στο Κόκκινο για την υποψηφιότητα του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την πρόταση για την οποία δέχτηκε με χαρά αν και ξαφνιάστηκε.

Ο κ. Αγτζίδης που είναι διδάκτωρ σύγχρονης Ιστορίας ΑΠΘ και κυρίως μαθηματικός στον Στάθη Σχινά εξήγησε τι τον οδήγησε μετά τα μαθητικά να σπουδάσει ιστορικός και να μελετήσει τον Ποντιακό και Μικρασιατικό ελληνισμό, ενώ μίλησε για τα λάθη και τις σκόπιμες παραλείψεις στην σύγχρονη ιστοριογραφία. Ενώ αναφέρθηκε και στην αντιαυταρχική αριστερά.

Ο κ. Αγτζίδης για τις αντιδράσεις αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε ότι είναι υπερτιμημένο αυτό που λέγεται για τις αντιδράσεις των Ποντίων στη βόρεια Ελλάδα και εξήγησε ότι «οι Πόντιοι έχουν γίνει ο σάκος του μποξ από την εποχή των ποντιακών ρατσιστικών ανεκδότων». Επισήμανε δε ότι «αν δείτε τους οργανωτές των πανμακεδονικών συλλαλητηρίων ελάχιστοι ήταν οι Πόντιοι» και ότι η «Αριστερά και πρόσφυγες έχουν μια άρρηκτη σχέση βασισμένη πάνω στο αίμα».

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις