Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γιάννης Ραγκούσης: Το δίλημμα των εκλογών είναι Τσίπρας ή Μαρινάκης, Δημοκρατία ή Ολιγαρχία (Video)

ICON

Στον χαιρετισμό του στην Πανελλαδική Συνάντηση για τη μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία ο Γιάννης Ραγκούσης αναφέρθηκε στην διαπλοκή και στο δίλημμα των εκλογών τονίζοντας ότι "διαπλοκή είναι ο κ. Μαρινάκης να έχει θέση στην υπηρεσία του Μητσοτάκη και Γεννηματά, με στρατό από δημοσιογράφους, μίντια να επιτίθενται στους πολιτικούς του αντιπάλους"

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, αγαπητέ Πρόεδρε, φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη, ή των 3 εκατ. πολιτών του 2009, που είναι ριζικά αντίθετο με το ΠΑΣΟΚ του κ. Μητσοτάκη και του Σαμαρά που σήμερα ονομάζεται ΚΙΝΑΛ.

Είναι θέμα χρόνου να χειραφετηθούν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που για συναισθηματικούς λόγους παραμένουν κοντά σε μια ηγετική ομάδα που η διπλοπροσωπία της δεν έχει προηγούμενο.

Το ΚΙΝΑΛ θα χρησιμοποιεί χιλιάδες παραλλαγές περί δήθεν αυτονομίας όμως 8 απλές λέξεις δεν θα προφέρουν: "Εμείς ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν δίνουμε"

Διαπλοκή είναι ο κ. Μαρινάκης να έχει θέση στην υπηρεσία του κ. Μητσοτάκη και Γεννηματά με στρατό από δημοσιογράφους, μίντια να επιτίθενται στους πολιτικούς σου αντιπάλους.

Η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της προοδευτικής μας συμμαχίας δεν θα συνεπαγέται τη στρατηγική νίκη της Ν.Δ. αλλά της παρασιτικής Ελλάδας και της διαπλοκής.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πει φύγετε θα πει ελάτε στα παρασιτικά συμφέροντα. Ανεξάρτητη πολιτική ή υποδουλωμένη πολιτική είναι το δίλημμα, Τσίπρας ή Μαρινάκης, Δημοκρατία ή Ολιγαρχία είναι το δίλημμα των εκλογών.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις