Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Καλώς τον στον Κορυδαλλο, καλώς τον στον Πειραιά!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καλώς τον στον Κορυδαλλο, καλώς τον στον Πειραιά!

Με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στο έργο της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και σημειώνει ότι "θα κατάλαβε σίγουρα ότι επισκέφθηκε μία πόλη στην οποία, η Περιφέρεια Αττικής και η παρούσα Διοίκησή της έχουν βάλει τη σφραγίδα τους, με τη διάθεση ικανών πόρων χρηματοδότησης  και με την σκληρή εργασία αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών στις αρμόδιες επιτροπές, σε έργα που αναβαθμίζουν συνολικά το προφίλ, τη ζωή, τη δυναμική και την προοπτική όλου του Κορυδαλλού".

Αναλυτικά ο υποψήφιος με το συνδυασμό Δύναμης Ζωής και την Ρένα Δούρου, Γιάννης Μοίρας σημειώνει:

Επίσημη πρώτη Πατούλη στο Δήμο Κορυδαλλού και στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Ο από κομματική καραμπόλα υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής (για δήμαρχος Αθηναίων πήγαινε αρχικά, οργανώνοντας φιέστες-υπερπαραγωγή με σύνθηματα όπως «Νέο ξεκίνημα για την Αθήνα», «Το τρένο ξεκίνησε και δεν σταματά», «προορισμός η Πλατεία Κοτζιά» κ.α.) θα κατάλαβε σίγουρα ότι επισκέφθηκε μία πόλη στην οποία, η Περιφέρεια Αττικής και η παρούσα Διοίκησή της έχουν βάλει τη σφραγίδα τους, με τη διάθεση ικανών πόρων χρηματοδότησης και με την σκληρή εργασία αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών στις αρμόδιες επιτροπές, σε έργα που αναβαθμίζουν συνολικά το προφίλ, τη ζωή, τη δυναμική και την προοπτική όλου του Κορυδαλλού. 

Οι πρώην γυναικείες φυλακές γίνονται ένας τεράστιος δημόσιος χώρος αναψυχής. Πρόκειται για μία εμβληματική κατάκτηση. Χτίζεται ένα από τα πιο σύγχρονα -σε πανελλαδική κλίμακα-κολυμβητήρια. 

Επισκευάστηκε το κλειστό “Θεόδωρος Πούτος” και δίπλα το ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου-στίβου και οι λοιπές εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Κορυδαλλού. 

Επισκευάστηκαν και αναβαθμίστηκαν αύλειοι χώροι σχολείων και παιδικές χαρές.

Εκτελέστηκαν διάφορα ασφαλτικά έργα στις γειτονιές και δόθηκε λύση (με επανακατασκευή και μερική επαναχάραξη) στην οδό Ποταμού στο Σχιστό. Χτίζεται η πεζογέφυρα στη Λαμπράκη. 

Προχωράει με γοργά βήματα η υπόθεση του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου στην ίδια λεωφόρο (κεντρική όχι μόνο για τον Κορυδαλλό αλλά και για όμορους Δήμους) δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα. 

Μακάρι στην πρώτη του περιοδεία, ο κ. Πατούλης να αποκόμισε μία σημαντική εμπειρία για το τι σημαίνει δουλεύω Δυνατά και Αθόρυβα, δίχως φανφάρες και χρυσολοΐδια, προς όφελος του πολίτη, του δημότη και του κατοίκου της Αττικής, όπως κάνουν ήδη επί πέντε χρόνια η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η “Δύναμη Ζωής” και να δείξει εποικοδομητική διάθεση από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, όσο αυτή η δουλειά συνεχίζεται από τον Μάιο και μετά.

Όσο για τις παθογένειες του παρελθόντος στις οποίες αναφέρθηκε, μάλλον αναφέρεται στον συνυποψήφιο του (και όχι ανθυποψήφιο του), κ. Σγουρό, που δεν έδωσε έργα στον Κορυδαλλό, επειδή αποφάσισε μια μέρα να ανοίξει πόλεμο στον χωρικό αντιπεριφερειάρχη του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL