Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Τι είπες τώρα;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι είπες τώρα;

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το πρωτοσέλιδο του μαρινακικού Τύπου («Οι κλασικές εφημερίδες της Κεντροαριστεράς» για τον κ. Μαλέλη) να αναπαράγεται σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ: «Έκαναν το Μαξίμου ταβέρνα».

Θεσμός το Μαξίμου για τον κ. Γρηγοράκο, που προσβλήθηκε και αυτός από τους συριζομαδούρους που τόλμησαν να «μολύνουν» το ιερό μπαλκόνι των μονίμων ιδιοκτητών.

«Ο κόσμος ασχολείται με αυτά». Θέλησε να μας πείσει ο Παπαδάκης ότι τον κατηγορούν που δεν ασχολήθηκε με το «καυτό θέμα» πόσες ντομάτες κατανάλωσαν στο τραπέζι, αν ήταν βιολογικές και πόσο κόστισαν.

Ο Βασίλης Κικίλιας έδωσε το σύνθημα για «μαχητικές» διαδηλώσεις... συγγνώμη παρελάσεις, υπό τους ήχους του «Μακεδονία ξακουστή» που δεν σέβονται οι «εθνομηδενιστές».

Μια ακόμη θερμή παράκληση της Ν.Δ. στους ψηφοφόρους να μην διασκορπιστούν στα μακεδονομαχικά ακροδεξιά κόμματα.

Παρακολουθούμε το ρήγμα της Ν.Δ. να βαθαίνει στην πορεία προς τις εκλογές.

Από τις παρυφές της Δεξιάς έως τις παρυφές του Κέντρου προσδιόρισε το στίγμα της Ν.Δ. ο επανακάμψας επικοινωνιακά κ. Ρουσόπουλος (δύο τουλάχιστον οι εμφανίσεις του αυτή την εβδομάδα) διαγράφοντας την Ακροδεξιά από τη Ν.Δ., κάτι που δεν τόλμησε ούτε ο κ. Μεϊμαράκης...

«Αυτοδυναμία της Ν.Δ. με μεγάλη διαφορά» είδε ο κ. Γρηγοράκος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και μόνο που δεν πανηγύριζε μόνος του. «Είμαστε ένα κόμμα που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο» είπε και πέσανε οι ΑΦΜ κάτω από τα γέλια.

«Είμαι γνήσιος αντιδεξιός» είπε ο κ. Μαλέλης και, για να μας αποκαλύψει λίγο μετά πόσο εννοεί αυτά που λέει, πρόσθεσε ότι «είμαστε υπεύθυνη δύναμη» κλειδώνοντας τη συνεργασία Ν.Δ. - ΚΙΝ.ΑΛΛ.

«Λιμαδούρες» φώναξε ο κ. Γεωργιάδης σε μια επίδειξη ρητορικής δεινότητας από έναν «ιστορικό» και «γνώστη» της ελληνικής γλώσσας.

Αν είναι να σε «αποδοκιμάζουν» τα φασισταριά της Χ.Α., τιμή και καμάρι μόνο!

Κοινή νεοδημοκρατική μεταγλώσσα: α) Δεν βγήκαμε από τα μνημόνια. Τελείωσε το πρόγραμμα. β) Δεν έχει πέσει η ανεργία, αυξήθηκε η μαύρη εργασία. γ) Δεν έχουμε ανάπτυξη, το 2014 είχαμε...

«Η Έλ. Κουντουρά δεν βραβεύτηκε για τον τουρισμό... ήταν η μέρα της γυναίκας» είπε η Όλ. Κεφαλογιάννη. Πέφτουν οι μάσκες βαδίζοντας προς τις εκλογές και οι «άριστοι» χωρίς παιδεία, χωρίς μόρφωση, χωρίς πολιτισμό, ψάχνουν ακόμα την αστική τους ευγένεια στα πατώματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL