Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Σταύρος Αραχωβίτης: Εγκλωβισμένη στη σκανδαλολογία η αξιωματική αντιπολίτευση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σταύρος Αραχωβίτης: Εγκλωβισμένη στη σκανδαλολογία η αξιωματική αντιπολίτευση

Όπως τόνισε ο κ. Αραχωβίτης: «Ο λαός δεν ξεχνάει ποιος ευθύνεται για τη χρεοκοπία του 2010 και ποια είναι τελικά η πρόταση της αντιπολίτευσης. Πρόταση δηλαδή που δεν έχουνε όλοι αυτοί που δεν θα έπρεπε να μιλάνε και παράλληλα ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Δεν μιλάνε στην αξιωματική αντιπολίτευση για το σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, για το σκάνδαλο στη novartis για το σκάνδαλο της Siemens που όλα τους τα στελέχη είναι μπλεγμένα. Δεν μιλάνε για τα χρέη των στελεχών τους στην Αγροτική Τράπεζα, δεν μιλάνε για την εμπλοκή των στελεχών τους σε διάφορα σκάνδαλα. Αυτή είναι η αντιπολίτευση και αν ο κόσμος νομίζει ότι πρέπει να ξαναπέσουμε στα χέρια μιας τέτοιας κυβέρνησης, με αυτό τον τρόπο λειτουργίας και μιλάω απόλυτα πολιτικά, τότε είναι στα χέρια του λαού ο οποίος θα εκφραστεί στις εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβρη».

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο των εθνικών εκλογών, ο υπουργός είπε ότι οφείλουν να γίνουν στην ώρα τους, διότι η Ελλάδα πατάει στα πόδια της πλέον. «Δεν μπορούμε, δεν έχουμε δικαίωμα να ανακόψουμε αυτή τη δυναμική. Έχουμε μπροστά μας τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, έχουμε το διακύβευμα των ευρωεκλογών και υπάρχει πολύ μεγάλη δουλειά που πρέπει να γίνει. Όπως όλοι έχουν διαπιστώσει, μόλις η οικονομία αρχίζει και πατάει στα πόδια της, αρχίζουν να ξεφορτώνονται τα βάρη. Για τους αγρότες ψηφίσαμε το τέλος επιτηδεύματος, την προστασία των επιδοτήσεων από τις κατασχέσεις, ψηφίσαμε τη μείωση κατά 33% των ασφαλιστικών εισφορών για αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες και συνεχίζουμε. Έρχονται οι 120 δόσεις και μία σειρά από θετικά μέτρα για την οικονομία. Διότι πλέον πατάει γερά η οικονομία και δεν έχουμε δικαίωμα να ανακόψουμε αυτή την πορεία».

Καταληκτικά ο υπουργός σχολίασε: «Δεν γνωρίζω κανένα βουλευτή να φοβάται να πάει στην περιφέρεια του, όπως δεν φοβάμαι και εγώ να ταξιδέψω στη Μάνη, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως το τελευταίο διάστημα βρέθηκα σε όλους τους νομούς της Κρήτης. Η κυβέρνηση δεν φοβάται να πάει πουθενά, διότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». «Τι να φοβηθούμε», είπε ο υπουργός: «…τους υποκινούμενος χρυσαυγίτες εθνικιστές; Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η κοινωνία. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επιρροή στην κοινωνία και η κοινωνία το ξέρει, όσο και αν κάποια κανάλια προσπαθούν να δημιουργήσουν γεγονότα για να έχουν να παίζουν θέματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μία εικονική πραγματικότητα, διότι η πραγματικότητα της ζωής λέει ότι εμείς είμαστε μέσα στην κοινωνία, μιλάμε καθημερινά με τον κόσμο και όποιος θέλει μπορεί να μας ακολουθήσει σε μία περιοδεία για να διαπιστώσει το τι λέει ο κόσμος για αυτή την κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Αραχωβίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL