Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τίτλο εκπομπής "χρέη ευρωβουλευτών και κομμάτων" ζήτησε ο Τρύφων Αλεξιάδης (Video)

Τίτλο εκπομπής ζήτησε ο κ. Αλεξιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ1 με θέμα: «χρέη ευρωβουλευτών, βουλευτών και κομμάτων» ώστε να συζητηθούν αναλυτικά αυτά τα θέματα.

«Σήμερα έγινε μια ολόκληρη ιστορία για τα χρέη της κ. Λοίζου και κακώς έγινε θα έπρεπε να είχε ξεκαθαριστεί νωρίτερα παρόλο που η δήλωσή της ξεκαθαρίζει αρκετά ζητήματα» ωστόσο όπως είπε:

«Αν κάνει κάποιος μια έρευνα στο διαδίκτυο θα δει ότι υπάρχουν ευρωβουλευτές αυτή τη στιγμή και όχι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που χρωστούν πολλές χιλιάδες ευρώ, ένας μάλιστα χρωστάει πάνω από 600.000 ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο και κανείς δεν μιλάει για αυτό σα να είναι κάτι τελείως αυτονόητο».

"Τους ρωτάω και δεν απαντούν πότε θα αποπληρώσουν τα χρέη τους"

«Κόμματα που μας κουνούν το δάχτυλο και χρωστάνε πάνω από 200 εκ. ευρώ πότε θα τα αποπληρώσουν και δεν απαντούν. Διότι εγώ έχω ένα στεγαστικό δάνειο και υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος αποπληρωμής».

Επανέλαβε ο κ. Αλεξιάδης την ερώτηση προς τα δύο κόμματα: «Τους ρωτάω όμως και δεν παίρνω απάντηση: Πότε θα αποπληρώσουν τα χρέη τους, προς τις τράπεζες η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ;»

Νωρίτερα, ο κ. Αλεξιάδης κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να ξεκαθαρίσει τη στάση του για την επόμενη μέρα των εκλογών:

«Εμείς δεν κυβερνήσαμε με το Σαμαρά και δηλώνουμε σαφέστατα ότι την επόμενη των εκλογών δεν θα κυβερνήσουμε με τη Χρυσή Αυγή ή τη Νέα Δημοκρατία περιμένουμε από το ΠΑΣΟΚ μια αντίστοιχη δήλωση. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν στο στόχαστρό τους το ΣΥΡΙΖΑ και τη στρατηγική του ήττα χωρίς να καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο