Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Δ. Τζανακόπουλος: Δεν θα ανεχθούμε την επιχείρηση στοχοποίησης που έχει θέσει σε λειτουργία η Ν.Δ. (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Τζανακόπουλος: Δεν θα ανεχθούμε την επιχείρηση στοχοποίησης που έχει θέσει σε λειτουργία η Ν.Δ. (Video)

Όπως εξήγησε συζητούνται "επιφυλάξεις και παρατηρήσεις που τίθενται από τους θεσμούς, αλλά είμαστε αποφασισμένοι ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη βασική συμφωνία που είχαμε με τις τράπεζες". Διαβεβαίωσε ότι θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών και επανέλαβε πως οτιδήποτε περιλαμβάνεται στην συμφωνία που είχαμε με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών θα υπάρχει και στην τελική συμφωνία.https://www.youtube.com/embed/CvKa_66NMuk

Αναφορικά με την επίθεση στο ρωσικό προξενείο στο Χαλάνδρι ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε πως: "Είναι δεδομένη η καταδίκη της επίθεσης στο ρωσικό προξενείο" εκτιμώντας παράλληλα ως μεμονωμένα τα περιστατικά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τονίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα γενικευμένης τρομοκρατίας όπως σε άλλες χώρες.

"Εκτιμώ ότι η χώρα δεν έχει θέμα ασφάλειας ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι αρχές δεν πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να μην αποκτήσουμε κάτι τέτοιο στο μέλλον." ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κ. Λοίζου θα δώσει τις συγκεκριμένες απαντήσεις που χρειάζονται σχετικά με τα σημερινά δημοσιεύματα" ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Τζανακόπουλος και αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτή την σεναριολογία.

Ειδικότερα σημείωσε ότι: "Η Ν.Δ. και ο φιλικός της τύπος έχουν βάλει σε λειτουργία μια απίστευτη κρεατομηχανή ώστε να δημιουργήσει μια «υγιεινομική ζώνη» γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή κανείς να μην έχει κανείς το θάρρος να βάλει την προσωπική του ζωή στο στόχαστρο κινητοποιούμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς το έχουμε στηλιτεύσει αυτό ως πολιτική πρακτική που δεν ταιριάζει σε μια σοβαρή αντιπολίτευση".

"Συνεχίζεται από τη Ν.Δ. η στοχοποίηση των ανθρώπων που συμπαρατάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η κ. Λοίζου και ο κ. Πλουμπίδης είχαν κατηγορηθεί ακόμα και για νεποτισμό και οικογενειοκρατία" πρόσθεσε.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL