Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
"Σταμάτα, το βρήκες το υπουργείο"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Σταμάτα, το βρήκες το υπουργείο"

Ως μια καλή ημέρα ξεκίνησε η χθεσινή για τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό. Πήγε στη συγκέντρωση των ολίγων εργαζομένων και των πολλών καναλιών που είχε οργανώσει. Αλλά εκεί συνάντησε τον Παύλο Πολάκη. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έφτασε με τη μηχανή του έξω από το υπουργείο την ώρα της διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ και ζήτησε την ντουντούκα των διαδηλωτών για να τους μιλήσει.

Τους είπε για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που τελειώνει τους εργολάβους από τα νοσοκομεία. Τους είπε ότι ανοίγει ο δρόμος ώστε να φύγουν οι εργολάβοι από περίπου τριάντα νοσοκομεία και να πραγματοποιηθούν απευθείας συμβάσεις με τους εργαζόμενους. Τους ενημέρωσε ότι εστάλη η εγκύκλιος που δίνει εντολή στους διοικητές να συνεχίσουν από εκεί που τους είχαν μπλοκάρει οι δικαστικές προσφυγές. Και πρόσθεσε ότι στα νοσοκομεία που λήγουν τα δεκαοκτάμηνα ή η διετία, όπως στο Δρομοκαΐτειο, στον Άγιο Σάββα και στο Ελπίς, ξαναπροκηρύσσονται διαγωνισμοί.

Ο Μ. Γιαννακός τα άκουγε και δεν μπορούσε να μιλήσει - την ντουντούκα την είχε ο Π. Πολάκης. Κάτι φώναξε μήπως και γίνει ντόρος για τα κανάλια, αλλά ο Π. Πολάκης του έκοψε τη φόρα: “Σταμάτα, το βρήκες το υπουργείο αυτή τη φορά. Άσε με να μιλήσω στους εργαζόμενους”, του είπε δολοφονικά.

Και είχε ξεκινήσει ως μια καλή ημέρα στη δουλειά...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL