Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συναντήσεις του Παν. Κουρουμπλή με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΕΑΒ στο Σχηματάρι

Διευρυμένο κύκλο επαφών στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί στη Βοιωτία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κος Κουρουμπλής είχε διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΕΑΒ στο Σχηματάρι, με τους δημάρχους της Λιβαδειάς, της Θήβας, της Αλιάρτου και του Διστόμου, επισκέφθηκε τα νοσοκομεία του νομού και την πυροσβεστική υπηρεσία Λιβαδειάς και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο εργοστάσιο του Αλουμινίου της Ελλάδας.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή στις δηλώσεις του για την τροπολογία που καταργεί το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και ευρωβουλευτή.

Ο πρόεδρος Ζαχαρίας Γκίκας, ο διευθύνοντας σύμβουλος Γεώργιος Μαζαράκης και ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Παπασπύρος προσέφεραν μάλιστα μια αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΒ για την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο