Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς η Αγγελική Παπάζογλου με το συνδυασμό "Κοινωνία Παρούσα"

"Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι στο Δήμο της Κηφισιάς με μία νέα αυτοδιοικητική παράταξη την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΑ και με την ευθύνη να ηγηθώ αυτής της νέας συλλογικής προσπάθειας" δήλωσε η Αγγελική Παπάζογλου για την υποψηφιότητα της για το Δήμο Κηφισιάς καλώντας στην εκδήλωση την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11 στο Δημαρχείο Κηφισάς.

Στις λίγες ημέρες που προηγήθηκαν συναντήθηκα με πολλές φίλες και φίλους συντοπίτες στην πόλη και αισθάνθηκα την ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα με νέα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και την Κοινωνία Παρούσα. Να δώσουμε διέξοδο και έκφραση στον προοδευτικό κόσμο στην πόλη να συμμετέχει και να καθορίσει την πορεία των τοπικών υποθέσεων.

Να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε ένα προοδευτικό πρόγραμμα με τομές αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία, το νέο θεσμικό πλαίσιο και κυρίως τη συμμετοχή και την παρέμβαση της κοινωνίας. Σας περιμένουμε την Κυριακή 17 Μαρτίου, 11.00 στο Δημαρχείο Κηφισιάς να συστηθούμε και να συμπορευτούμε σε αυτή τη δίμηνη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας.

Η Αγγελική Παπάζογλου από τον Οκτώβρη του 2017 είναι Συντονίστρια του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών. Επίσης είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ξέρουν ήδη ότι χάνουν

  Εχθές η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη έστειλε στο ΕΣΡ επιστολή, με την οποία επιχειρεί να μπλοκάρει τη μετάδοση της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή το βράδυ. Το τυπικό ζήτημα είναι ότι ο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο