Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Γ. Κυρίτσης σε Ν.Δ.: Τη στήσατε τη δίκη της Χ.Α. για να κρατήσει τόσο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Κυρίτσης σε Ν.Δ.: Τη στήσατε τη δίκη της Χ.Α. για να κρατήσει τόσο (Video)

«Μας άφησε 110 δικογραφίες σε μία δίκη, αυτό το κόλπο κάνατε» απάντησε στο στέλεχος της Ν.Δ. Γ. Οικονομίδη αναφορικά με την καθυστέρηση στη δίκη της Χ.Α. την οποία η Ν.Δ. προσπαθεί να χρεώσει στην κυβέρνηση.

Ωστόσο όπως είπε ο κ. Κυρίτσης η ιστορία της Χ.Α. είναι γνωστή και πως στήθηκε από τον κ. Μπαλτάκο, γενικός γραμματέας τότε, της Ν.Δ. Την έχουν όμως εξηγήσει και οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα. "Η Ν.Δ. έκανε την επιλογή να βάλει 110 δικογραφίες που της κρατούσε στο συρτάρι μαζεμένες. 110 δικογραφίες με εκατοντάδες κατηγορούμενους και μάρτυρες με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνωσίμων και έξι μήνες αποχής των δικηγόρων οδήγησαν σε αυτή την καθυστέρηση της δίκης".

«Ξέρω πως τη στήσατε τη δίκη για να κρατήσει τόσο» επανέλαβε ο κ. Κυρίτσης απευθυνόμενος στο στέλεχος της Ν.Δ. που αντέδρασε.

Σχολιάζοντας την έκθεση του ΔΝΤ ο κ. Κυρίτσης τόνισε ότι «το ΔΝΤ επαναλαμβάνει τη συνήθη ρητορική του και τις προβλέψεις του που δεν έχουν πέσει μέσα σε τίποτα. Επειδή υπάρχει η εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα αποπληρώσει κομμάτι του ακριβού δανείου και με αυτό τον τρόπο το ΔΝΤ θα έχει λιγότερο πάτημα στην Ευρώπη, για αυτό τσινάνε».

«Τα χρήματα αυτά θα εκταμιευθούν πριν το επόμενο Eurogroup, του Απριλίου» εκτίμησε ο κ. Κυρίτσης για τα κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα και όχι δόση, όπως λανθασμένα θέλει να λέει η Ν.Δ. «Ανέκδοτο» χαρακτήρισε επίσης όσα λέει η Ν.Δ. για τέταρτο μνημόνιο.

Κατ. Μπρ.

https://www.youtube.com/embed/vHLa9o9sNO8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL