Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Απάντηση Έλενας Ακρίτα στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, να το δούμε λίγο αυτό με τη σύνταξη από τον πατέρα μου; Διότι προφανώς ο Καίσαρ δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τη γυναίκα του και μόνη σας δεν.

Δικαίωμά σας να κάνετε λάικ σε δικηγόρο που υποστηρίζει γραπτώς ότι "ο (Νίκος) Γεωργιάδης δεν κατηγορείται για τίποτα παραπάνω απ' αυτό που κάνει ένας 60χρονος που χώνει χρήμα σε μια 17χρονη για να την έχει γλάστρα στα κωλάδικα και να την πηδάει". Κι όταν επ’ αυτού τοποθετούμαι σε κείμενό μου στην εφημερίδα "Τα Νέα" με τίτλο “Λευτεριά στον Νίκο Γεωργιάδη”, ο ίδιος με νέα του ανάρτηση μού επιτίθεται χυδαία: “Μαθαίνω ότι και η κ. Έλενα Ακρίτα σχολίασε το νομικό μου κείμενο, αλλά δεν φαίνεται να κατάλαβε πολλά. Για να της το εξηγήσω με τρόπο που θα το καταλάβει, της λέω ότι το αδίκημα για το οποίο συζητάμε είναι το 351Α 1γ του ΠΚ, που τιμωρεί άμα πληρώνεις για να γαμήσεις. Είναι το ακριβώς αντίθετο από το να μένεις άγαμη για να εισπράττεις”.

Ποσώς με αφορά, κυρία Μητσοτάκη, το γεγονός ότι υιοθετείτε παρόμοιες απόψεις περί τράφικινγκ ανηλίκων. Είπαμε, δικαίωμά σας. Όπως θέλετε θα αντιδράσετε κι ό,τι θέλετε θα λαϊκάρετε - καθένας άλλωστε με το αξιακό του σύστημα και τις ηθικές αρχές του. Όμως υπάρχει και ένα θέμα που με αφορά προσωπικά. Και κάνατε κι εδώ λάικ - εσείς ΚΑΙ με την ιδιότητα του σύζυγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στο δεύτερο σκέλος της ανάρτησης ο συγγραφέας της αναφέρεται στη νόμιμη σύνταξη που έλαβα μετά τον θάνατο του πατέρα μου Λουκή Ακρίτα. Και αναφέρει επί λέξει: “Το αδίκημα (Γεωργιάδη) για το οποίο συζητάμε είναι το 351Α 1γ του ΠΚ, που τιμωρεί άμα πληρώνεις για να γαμήσεις. Είναι το ακριβώς αντίθετο από το να μένεις άγαμη για να εισπράττεις”.

Να σας ενημερώσω αρμοδίως, φίλτατη γυναίκα του Καίσαρος, πως η χρυσαυγίτικη εφημερίδα "Στόχος" (απ’ όπου προφανώς αντλεί την πληροφόρησή του ο δικηγόρος) μου ζήτησε -μετά από δικό μου εξώδικο- γραπτώς συγγνώμη για το άθλιο και συκοφαντικό δημοσίευμα. Να ενημερώσω επίσης πως η σύνταξη αυτή διακόπηκε στα επτά χρόνια της δικτατορίας και το 1974 την επανέφερε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τς τς τς, τα γνωρίζει αυτά ο σύζυγός σας, δεν σας είπε τίποτα για να σας προστατεύσει; Aναρτώ προς πληροφόρησίν σας τη δημόσια συγγνώμη του "Στόχου" - εν αναμονή πάντα της δικής σας δημόσιας συγγνώμης.

ΥΓ.: Α, εγώ η "άγαμη" έχω κάνει τρεις γάμους στη ζωή μου πείτε χαιρετίσματα στον φίλο σας. Αλλά βέβαια πού να το ξέρει ο άνθρωπος. Δεν το ανέφεραν αυτό ο "Στόχος" και τα παρόμοια έντυπα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL