Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Νόμος και τάξη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νόμος και τάξη

Η επικοινωνιακή γραμμή που ακολούθησε η Ν.Δ. τις τελευταίες ημέρες έχει υποστεί κανονική πανωλεθρία. Όχι μόνο λόγω του άθλιου τρόπου με τον οποίο διαχειρίστηκαν την υπόθεση του Ν. Γεωργιάδη. Αλλά και γιατί στα οικονομικά, όπου τόσες προσδοκίες δημιούργησε στην καρδούλα της Πειραιώς η έκθεση της Κομισιόν -ως «κίτρινη κάρτα» επιχείρησαν να μας τη σερβίρουν, σχεδόν λάμποντας από χαρά-, τώρα πια συζητάμε για την επικείμενη έξοδο της χώρας στις αγορές με δεκαετές ομόλογο.

Και καθώς οι πάντες προεξοφλούν την επιτυχία αυτής της εξόδου, η Μαρία Σπυράκη έσπευσε να πιστώσει το θετικό οικονομικό κλίμα στην... επικείμενη εκλογική νίκη της Ν.Δ. Επιβεβαιώνοντας ότι η ανοησία, η κουτοπονηριά και ο εξυπνακισμός ξεφορτώνονται καθημερινά έξω από το γραφείο Τύπου της Πειραιώς με ανατρεπόμενο φορτηγό.

Όταν η επικοινωνιακή γραμμή σκαλώνει, η Ν.Δ. αναδιπλώνεται αμέσως σε μια άλλη. Και είναι εντυπωσιακό το πώς τα επίσημα όργανα της Πειραιώς, από τον "Φιλελεύθερο" μέχρι το "Πρώτο Θέμα" και τον ΣΚΑΪ, συντονίζονται ακαριαία στον ίδιο στόχο. Τώρα λοιπόν η ατζέντα είναι η ασφάλεια.

Με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων στο Α.Τ. Ακροπόλεως, καθώς και τα ανησυχητικά κρούσματα άγριου χουλιγκανισμού - τα οποία περιγράφονται όμως πολύ προσεκτικά, μην τυχόν και παρεξηγηθεί κανένας μεγαλοπαράγων...

Υπήρχαν βέβαια αυτά τα φαινόμενα και επί των προηγούμενων κυβερνήσεων. Τότε όμως δεν έφταιγαν οι κυβερνήσεις. Έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και τώρα πάλι αυτός φταίει. Διότι, λέει, υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, κάτι σαν άσκηση προετοιμασίας, για το φρικαλέο κύμα βίας που θα εξαπολυθεί όταν έρθει ο Κ. Μητσοτάκης στην εξουσία...

Κάποιοι έχουν γίνει τόσο τοξικοί, ώστε παραδίδονται αμαχητί στην αυτογελοιοποίηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL