Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Αλιβιζάτος: Ο Αλ. Τσίπρας έχει ταχύτατη αντίληψη, πιάνει πουλιά στον αέρα

Θετικά λόγια για τον Αλ. Τσίπρα και απαισιόδοξος για το ΚΙΝΑΛ υποστήριξε σε συνέντευξη του ο πανεπιστημιακός και συνταγματολόγος, Νίκος Αλιβιζάτος ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

«Έχει ταχύτατη αντίληψη και πραγματικά αισθάνεσαι ότι δεν χρειάζεται να συζητάς από τα πιο στοιχειώδη στην αρχή μαζί του για φτάσεις εκεί που θέλεις. Πιάνει πουλιά στον αέρα. Έκτοτε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Ούτως ή άλλως, η μόνη μου ανάμειξη στην άμεση πολιτική ήταν η προπέρσινη, στη δημιουργία του ΚΙΝ.ΑΛ.», επισήμανε σε συνέντευξή του στην Lifo, ο Νίκος Αλιβιζάτος.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ΚΙΝΑΛ και το ΠΟΤΑΜΙ για το ποιες είναι οι πιθανότητες επιβίωσης τους εμφανίστηκε απαισιόδοξος. «Πολύ δύσκολες. Δεν είμαι αισιόδοξος. Αυτήν τη στιγμή φοβάμαι ότι τον χώρο τείνει να τον καλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι προοπτικές δεν είναι ευχάριστες. Δεν έχει επιτευχθεί καν το να υπηρετήσουμε την ενότητα με ένα μίνιμουμ κοινό πρόγραμμα», καταλήγει ο Νίκος Αλιβιζάτος.

Σε ερώτηση αν υπάρχει σταθερή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό απάντησε: «Όχι, έγινε μία φορά, όταν ο ίδιος ζήτησε να συναντηθούμε στο Μέγαρο Μαξίμου για τα θέματα του Συντάγματος το καλοκαίρι του 2016».

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια