Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Της αναστολής γίνεται στη Νέα Δημοκρατία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Της αναστολής γίνεται στη Νέα Δημοκρατία

Μόνο από τα σύννεφα δεν πέσαμε, διαβάζοντας τις πληροφορίες και τα ρεπορτάζ που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να στηρίζει την υποψηφιότητα του Χάρη Τομπούλογλου για τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, παρά το γεγονός ότι αυτός έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 8 ετών με αναστολή, αφού ως διοικητής του νοσοκομείου "Παίδων - Αγλαΐα Κυριακού" είχε πιαστεί επ’ αυτοφώρω να βάζει στην τσέπη "φακελάκι των 25 χιλιάδων ευρώ" με την έφεσή του να αναμένεται να εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2019.

Όπως διαβάσαμε στον τοπικό τύπο της Ν. Φιλαδέλφειας, προχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, η ιδρυτική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη της Καρδιάς μας» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Χάρη Τομπούλογλου.

Τον γαλάζιο υποψήφιο τίμησαν με την παρουσία του, όπως διαβάζουμε, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα Σάκης Ιωαννίδης, η Κατερίνα Κατριβάνου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Δημόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη.

Αν θέλουμε να είμαστε εντάξει με το γράμμα του νόμου θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Χάρης Τομπούλογλου φυσικά κι έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα και το τεκμήριο της αθωότητας ώστε να είναι υποψήφιος δήμαρχος και μόνον εάν καταδικαστεί τελεσιδίκως θα εκπέσει του αξιώματος του αλλά όσον αφορά το ηθικό μέρος της υπόθεσης πάει πολύ το θράσος ορισμένων να διεκδικούν αξιώματα και με τις πλάτες του κόμματός τους, ενώ έχουν πιαστεί στα πράσα να τα πιάνουν μέσα σε ένα νοσοκομείο με κάμερες να τους καταγράφουν να χρηματίζονται με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Είναι, όμως, βλέπεις αυτά τα Εφετεία με τα οποία μια σειρά γαλάζιων στελεχών έχουν ανοίξει παρτίδες καθώς κουβαλάνε τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη που τους δίνουν το δικαίωμα να παραμένουν ενεργοί στην πολιτική σκηνή του τόπου χρησιμοποιώντας εν χορώ τη δικαιολογία της "σκευωρίας".

Είναι βλέπεις κάποιος σκοτεινός μηχανισμός που χρόνια τώρα δρα στο παρασκήνιο παγιδεύοντας νεοδημοκράτες και εμπλέκοντας αθώους πολιτευτές και άσπιλους πολιτικάντηδες σε σκάνδαλα και παρανομίες ώστε να τρωθεί το ήθος της παράταξης των αρίστων.

Θα το δούμε λοιπόν κι αυτό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα μου πεις δεν το είδαμε στον Βόλο; Οπότε και μη χειρότερα να λέμε με όλους αυτούς που μπλέξαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL