Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Ένταση και υψηλοί τόνοι στον ΑΝΤ1 (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ένταση και υψηλοί τόνοι στον ΑΝΤ1 (Video)

στον οποίο χρέωναν όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα και τα επτά οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης και κάποιοι από τους δημοσιογράφους.

Εκτός τα ακραία που ακούστηκαν όπως «καθεστωτική κυβέρνηση», «εικόνες Μαδούρο», «πολιτική με όρους μαφίας», «εκβιασμός» του Γ. Στουρνάρα και «τέτοια σήψη δεν έχει ξαναβιώσει η χώρα» από τον κ. Καρανικόλα.

Το κανάλι αγνόησε τη διάψευση του Παύλου Πολάκη για ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον Γ. Στουρνάρα και το σουπεράκι συνέχιζε να γράφει για ηγογραφημένη συνομιλία.

Η κ. Γαβρά νωρίτερα υποστήριξε μάλιστα ότι «ο Άδωνις ποτέ δεν έχει πει τέτοια πράγματα».

«Μη μου το παίζεται εδώ πέρα ότι τα κανάλια δεν σας αφήνουν να ολοκληρώσετε» είπε ο κ. Παπαδάκης υπερασπιζόμενος τις διακοπές στο ζωντανό διάλογο μεταξύ των πολιτικών. Ενώ η Εύη Καρακώστα αναγκάστηκε να φωνάξει για να ακουστεί μέσα από τις συνεχείς παρεμβάσεις των συναδέλφων της αλλά και τις διακοπές των δημοσιογράφων.

Ωστόσο, ο ρόλος του θύματος δεν ταιριάζει στον κ. Παπαδάκη... ούτε του επιτέθηκε η κ. Καρακώστα φυσικά... η μάχη για την τηλεθέαση επιβάλει θεατρινισμούς αλλά θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο.. 

Η συζήτηση αναλώθηκε σε αντιπαραθέσεις χωρίς -πέραν των ακραίων χαρακτηρισμών της αντιπολίτευσης και το ξέπλυμα στον Άδωνι Γεωργιάδη-, να μπορέσει να ακουστεί τίποτα άλλο.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL