Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Παυλίδης σε Ζαχαράκη: Θα έπρεπε ο κ. Στουρνάρας να ελέγξει και τα δικά σας δάνεια; (Video)

Πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδη και την αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Σ. Ζαχαράκη έφερε το ζήτημα των τελευταίων ημερών περί δανείων και δανειοδοτήσεων.

O  κ. Παυλίδης απευθυνόμενος προς την κα Ζαχαράκη, ακούγοντας την προηγουμένως να κατηγορεί τον κ. Πολάκη για την γνωστή υπόθεση, εξέφρασε την γνώμη ότι το δάνειο του κ. Πολάκη ελέγχθηκε άμεσα από τους αρμόδιους οι οποίοι και απέδωσαν το δίκαιο της υπόθεσης.

“Τα υπόλοιπα δάνεια όμως; Τα δικά σας δάνεια; Aυτά δεν πρέπει να ελεγχθούν; Θα έπρεπε ο κ. Στουρνάρας να ελέγξει τα δάνεια σας; Mισό δισεκατομμύριο είναι”, αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Κέρκυρας ενώ παρά την προσπάθεια της η κα Ζαχαράκη να απολογηθεί, ο κ. Παυλίδης συνέχιζε να ρωτά δίχως να πάρει απάντηση πως καλύπτει η ΝΔ τα δάνεια της, τονίζοντας παράλληλα πως αυτά παραμένουν κόκκινα και απλήρωτα.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο