Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Γ. Ντάσκας: Ένας από τους κατηγόρους του κ. Πολάκη έχει πάρει για πρώτη κατοικία δάνειο 1,8 εκ. ευρώ. Επέστρεψε έστω τα μισά; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Ντάσκας: Ένας από τους κατηγόρους του κ. Πολάκη έχει πάρει για πρώτη κατοικία δάνειο 1,8 εκ. ευρώ. Επέστρεψε έστω τα μισά; (Video)

 καταγγέλει σχετικά με τους περίεργους δανεισμούς πολλών πολιτικών και δημοσιογράφων, με αφορμή το δικό του δάνειο, που βρέθηκε στην επικαιρότητα. Συγκεκριμένα είπε πως “ένας από τους κατήγορους του κου Πολάκη έχει πάρει δάνειο 1,8 εκατ ευρώ. για πρώτη κατοικία κι έχει φτιάξει μεζονέτες και ρωτώ αν έχει επιστρέψει έστω το μισό ποσό του δανείου“, υπονοώντας πως δεν έχει συμβεί καμία αποπληρωμή.

Ο Γιάννης Ντάσκας μάλιστα έφερε έγγραφο στην εκπομπή, το οποίο αποτελούσε απόδειξη για την κομπίνα με τα δάνεια και τις αήθεις τραπεζικές τακτικές χωρίς να αποκαλύψει ονόματα. “Αυτή είναι μια δικαστική απόφαση με ονόματα, μια τράπεζα  – κατά σύμπτωση αυτή που έχει δώσει εξακοσαριές, εφτακοσαριές δάνεια σε δημοσιογράφους –  έχει καταδικαστεί για εξαπάτηση. 1,8 εκ ευρώ ήταν το δάνειο που δόθηκε σε μια επιχείρηση και εδώ βρίσκεται η καταδίκη της τράπεζας γιατί εξαπάτησε το δικαστήριο.

Κι όμως δεν κουνιέται φύλλο. Αυτή η συγκεκριμένη τράπεζα έχει δώσει δάνεια μαμούθ και ας ψάξει κανείς να δει, τα επιστρέφουν αυτά τα δάνεια οι δημοσιογράφοι;”, αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

“Σε όλες τις χώρες οι πολιτικοί κάνουν σκάνδαλα, οι δημοσιογράφοι τα αποκαλύπτουν και οι πολιτικοί τα διαψεύδουν. Στην Ελλάδα έχουμε κάνει πλήρη αναστροφή της πραγματικότητας. Οι πολιτικοί καταγγέλλουν σκάνδαλα κι οι δημοσιογράφοι τα διαψεύδουν”.

“Οι δημοσιογράφοι έχουν άσχημες σχέσεις με τραπεζικά ιδρύματα κι επειδή γνωρίζουν τα εγκλήματα των τραπεζών όχι μόνο δεν μιλάνε αλλά όποιος πει καμιά κουβέντα, σπεύδουν εναντίον του“, ολοκλήρωσε ο Γιάννης Ντάσκας, αφήνοντας άναυδους του παρουσιαστές.

Πηγή: the FAQ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL