Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Υποκρισία

Στη Ν.Δ. πρέπει να αποφασίσουν: Οι "συριζομαδούροι" είναι αγράμματοι ή όχι; Διότι χθες, προκειμένου να υποστηρίξουν την αλλαγή του άρθρου 16, ξαφνικά ανακάλυψαν πόσες δεκάδες βουλευτές και υπουργοί...

Στη Ν.Δ. πρέπει να αποφασίσουν: Οι "συριζομαδούροι" είναι αγράμματοι ή όχι; Διότι χθες, προκειμένου να υποστηρίξουν την αλλαγή του άρθρου 16, ξαφνικά ανακάλυψαν πόσες δεκάδες βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό καταλογίζοντάς τους "υποκρισία".

"'Να εκμεταλλευτούμε εμείς τα πλεονεκτήματα των μη κρατικών πανεπιστήμιων, αλλά να τα στερήσουμε από τους Έλληνες', το ερμηνεύω εγώ" ισχυρίστηκε ο βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ. Χρ. Δήμας, που ανήρτησε τα σχετικά στοιχεία "λησμονώντας" ότι μιλά για μεταπτυχιακές σπουδές.

Αλήθεια, όμως, πιστεύει ότι το Harvard, το Cambridge, το ΜΙΤ, το Sorbonne, τα κορυφαία πανεπιστήμια της Γερμανίας και της Σκωτίας θα ανοίξουν παραρτήματα στην Αθήνα;

Τόση υποκρισία από τη Ν.Δ.;

Λ.Τ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις