Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ορκίστηκε βουλευτής ο Τέρενς Κουικ και ανεξαρτητοποιήθηκε (Video)

Ορκίστηκε βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ και με επιστολή του στο προεδρείο της Βουλής δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του. "Δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την απόπειρα επιστροφής εκείνων που κατάκλεψαν την Ελλάδα και ελπίζουν σε κουκουλώματα των ανονημάτων τους" ανέφερε στην επιστολή του ο υφυπουργός Εξωτερικών

"Ασκώντας το δικαίωμα που μου παρέχει το Σύνταγμα να ψηφίζω κατά συνείδηση θα στηρίζω τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με βάση το σύνολο του προγράμματος δύο φορές Ιανουάριο και Σεπτέμβιο του 2015, όπως και αυτές που απορρέψουν από τον τελευταίο προϋπολογισμό, που ψήφισαν τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δηλαδή ισχύει ότι είχα πει στο ταραχώδες υπουργικό συμβούλιο και πρόσφατες δηλώσεις μου. 

Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της. Με δεδηλωμένη την πρόθεσή μου δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την απόπειρα επιστροφής εκείνων που κατάκλεψαν την Ελλάδα και ελπίζουν σε κουκουλώματα των ανονημάτων τους" δήλωσε στην επιστολή του ο Τέρενς Κουίκ.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουικ αντικαθιστά τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την υπερψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια