Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Παπακώστα: Ο Κ. Μητσοτάκης εκτρέφει το αυγό του φιδιού (Video)

"Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας άβουλος πρόεδρος, όμηρος της ακραίας πτέρυγας του άγεται και φέρεται. Θεωρεί ότι χαϊδεύει τους ανθρώπους που ακούγονται αυτά ευχάριστα στα αυτιά τους. Θεωρώ ότι εκτρέφει το αυγό του φιδιού και ξεπλένει την Χρυσή Αυγή"

δήλωσε μεταξύ άλλων, η αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα διευκρινίζοντας ότι είναι η πολιτική της κριτική, "δεν τον είπα ούτε πουλημένο, ούτε προδότη όπως εκείνος εμένα, ούτε τον στοχοποίησα".

Μιλώντας για την αγωγή που προτίθεται να καταθέσει εις βάρος του Κυρ. Μητσοτάκη είπε: "Πήγα στον πόλεμο και επέστρεψα δεχόμενη όλα τα πυρά. Στόχος ήταν η πολιτική μου εξόντωση και η πολιτική μου απαξίωση. Με στοχοποίησαν οι Κομματικές Οργανώσεις της Ν.Δ. Για να προστατέψω την προσωπικότητα μου θα καταθέσω αγωγή εις βάρος του Κυρ. Μητσοτάκη ως ενορχηστρωτή και αποδεχόμενου αυτή την αθέμιτη πρακτική και την στοχοποίηση που δέχομαι".

Συντάκτης: avgi.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Κ. Παπακώστα: Θα καταθέσω αγωγή εναντίον του Κυρ. Μητσοτάκη για τη στοχοποίησή μου (Video)

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο