Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιμένει ο Μπογδάνος για κλείσιμο ΕΡΤ: Να γίνει campus Αρίστων (Video)

Την ΑΥΓΗ δεν την έκλεισε η μετεμφυλιακή τρομοκρατία της δεξιάς, την έκλεισε η χούντα. Δεν θα την κλείσει ούτε ο Πρετεντέρης, ούτε ο Κυριάκος, ούτε κανείς άλλος είναι η απάντηση στην επίθεση που εξαπολύεται από χθες από τη μαύρη δημοσιογραφία κατά της Ελευθερίας του Τύπου και της Δημοκρατίας.

Οι απειλές κατά της ΕΡΤ συνεχίστηκαν από τον κ. Μπογδάνο και σήμερα ενώ με κλείσιμο ιδιωτικών μαγαζιών που ασκούν κριτική στη Ν.Δ. απείλησε χθες και ο Γ. Πρετεντέρης.

Ενώ ξεκίνησε με ένα χλιαρό μάζεμα μιλώντας για “απερίσκεπτο like” και «mea culpa» για το τανκ ο κ. Μπογδάνος επανέλαβε όσα έγραψε για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ας μην γκρεμίσουμε και το κτίριο είπε σήμερα… «η ΕΡΤ θέλει κλείσμο, όχι γκρέμισμα θα μπορούσε να γίνει μια φοβερή ακαδημία όλων των σχολείων για τους Αριστούχους», «να γινόταν φοβερό campus για τους Άριστους» που κλείνει τα σχολεία τους ο ΣΥΡΙΖΑ…

Το είπα «με λάθος τρόπο» είπε ο κ. Μπογδάνος, αλλά το «λάθος» το υπερασπίστηκε σήμερα και με το παραπάνω. Δεν έχω κανένα λόγο στο τέλος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να έχω πληρώσει 1 δις 200 εκ. όσο οι συντάξεις, όσο πουλήθηκε η Μακεδονία για να τρώνε οι 6.000 κηφήνες της ΕΡΤ» επέμεινε.

«Την μία μιλάς ως υποψήφιος βουλευτής την άλλη ως δημοσιογράφος» του είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής, Σπύρος Ραπανάκης για να ξεκαθαρίσει τελικά ο κ. Μπογδάνος ότι στο πάνελ αυτή τη στιγμή βρισκόταν ως δημοσιογράφος και όχι ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., εκλεκτός του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφού ξεκαθαρίστηκε αυτό, ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ συνέχισε:

«Όχι μόνο την ΕΡΤ αλλά και για κλείσιμο ιδιωτικών μαγαζιών απείλησε ο κ. Πρετεντέρης που μιλάει από την ίδια συχνότητα με τον κ. Μπογδάνο. Άλλο η δημοσιογραφική κριτική και άλλο να απειλείς ότι θα κλείσουν ιδιωτικά μαγαζιά όπως η ΑΥΓΗ, ΕΦΣΥΝ, Documento…»

Και πρόσθεσε ο Σπύρος Ραπανάκης: «Την ΑΥΓΗ δεν την έκλεισε η μετεμφυλιακή τρομοκρατία της δεξιάς, την έκλεισε η χούντα των Συνταγματαρχών, δεν θα την κλείσει ούτε ο Κυρ. Μητσοτάκης, ούτε ο Πρετεντέρης, ούτε κανείς άλλος…»

Ο κ. Μπογδάνος στη συνέχεια της εκπομπής δεν παρέλειψε να επιτεθεί με νέα υβριστικά σχόλια "ανώμαλος κομουνιστής με εξουσία" κατά του αν. υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη κρατώντας για τον εαυτό του το ρόλο του θύματος. 

Kατ. Μπρέγιαννη

ΥΣ. Μπογδανολογίες για όποιον αντέχει κι άλλο...

Διαβάστε επίσης:

Έρποντας για μια θέση στη λίστα

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια