Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.0°C25.1°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.9°C24.8°C
3 BF 47%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
26 °C
23.8°C28.2°C
4 BF 38%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C23.2°C
4 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
22.3°C23.9°C
4 BF 41%
Όλο και πιο χαμηλά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όλο και πιο χαμηλά

Πόνεσε το ΚΚΕ η ανάρτηση του Θανάση Καρτερού για την εκτελεσμένη Σλαβομακεδόνισσα Μίρκα Γκίνοβα (Ειρήνη Γκίνη) με την οποία σχολίασε το μπλε πρωτοσέλιδο του "Ριζοσπάστη", που ουσιαστικά έστελνε κόσμο στο συλλαλητήριο και αποδείκνυε την αλλαγή γραμμής του κόμματος -κάτι που χωρίς να κρύβει την ικανοποίησή του τους το αναγνώρισε χθες και ο Μάκης Βορίδης.

Ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε προχθές το βράδυ στη Βουλή κάνοντας λόγο για... "Γκοτζαμάνηδες του ΣΥΡΙΖΑ" και "γκεμπελίσκους του διαδικτύου, που οργανώνουν προβοκάτσιες και συκοφαντίες με ψέματα, ότι δήθεν το ΚΚΕ, για παράδειγμα, συμμετέχει σε εθνικιστικά συλλαλητήρια".

Απευθύνθηκε μάλιστα στον πρωθυπουργό και τον ρώτησε: "καταδικάζετε συγκεκριμένα τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου σας, ο οποίος ανήμερα των εθνικιστικών συλλαλητηρίων διέδιδε αυτές τις βρωμιές για τον ΚΚΕ; Καρτερό τον λένε".

Και αυτά τα συμπλήρωσε με "επιχειρήματα" του είδους "ναυάγια της ταξικής πάλης, ανυπόληπτους πολιτικούς αγύρτες που σας περιβάλλουν".

Φιλότιμη η προσπάθεια Κουτσούμπα, αλλά ούτε τον Μ. Βορίδη δεν έπεισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL