Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.2°C18.5°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.8°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
2 BF 67%
Σκυτάλη από Μητσοτάκη - Βορίδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σκυτάλη από Μητσοτάκη - Βορίδη

"Τα στελέχη μας είναι δημοκράτες, μαχητές και δεν τους φοβούνται" (σ.σ.: τους συριζαίους εννοούσε). Αυτό είναι που δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης αρνούμενος να πάρει αποστάσεις, πόσο μάλλον να καταδικάσει την εκστρατεία εκφοβισμού, ακόμα και αυτή που ξεκίνησε από τον επικεφαλής της μεγαλύτερης ΝΟΔΕ της χώρας... Προφανώς ο κ. Αυγενάκης αντιλαμβάνεται τον όρο "μαχητές" με την κυριολεκτική σημασία που θα έδινε στον όρο όποιος... αγαπά “κάπως εριστικά” τη (νέα) δημοκρατία...

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη η στάση του γραμματέα της Ν.Δ.. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, τη σκυτάλη την πήρε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όσα είπε και -κυρίως όσα δεν είπε- προχθές στη Βουλή. Όπως πήρε τη σκυτάλη από την ελάχιστα παλιότερη δήλωση του προέδρου του "θέλω να τελειώνουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο γι’ αυτά που κάνει αλλά και γι’ αυτά που πιστεύει", φράση την οποία χαιρέτισε αυτοπροσώπως ο εμπνευστής των "θεσμικών" μέτρων κατά της Αριστεράς Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Αυγενάκης είναι αυτός που φρόντισε να μην αποδοκιμαστεί κανένα από τα μέλη της Ν.Δ. που μήνες τώρα ασχημονούν δημοσίως κατά "μειοδοτών", "προδοτών" και λοιπών... "περιττών", συμβάλλοντας στη ριζική μετάλλαξη της Ν.Δ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL