Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.5°C17.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.0°C16.7°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
16.0°C16.0°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C17.1°C
3 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.9°C12.9°C
2 BF 54%
Γ. Ραγκούσης: Η κ. Γεννηματά είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον Κυρ. Μητσοτάκη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Ραγκούσης: Η κ. Γεννηματά είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον Κυρ. Μητσοτάκη (Video)

Τι έχει πει ο Κυρ. Μητσοτάκης; Τι έχει πει η κ. Γεννηματά; Ακριβώς, τα ίδια...

"Το 14% που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2017 αυτό το κόμμα που είναι στην αντιπολίτευση και μάλιστα χυδαία και παλαιοκομματικού τύπου αντιπολίτευση και τώρα είναι στο 5 και 6%."

Υποστήριξε ότι η κ. Γεννηματά είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον Κυρ. Μητσοτάκη λέγοντας: "Τι έχει πει ο Μητσοτάκης; Εδώ και τώρα εκλογές. Τι λέει η κ. Γεννηματά Εδώ και τώρα εκλογές, τι έχει πει ο Μητσοτάκης όχι στην Συμφωνία των Πρεσπών, κατά παράβαση της πλειοψηφίας του πολιτικού συμβουλίου που η ίδια είχε διορίσει και το κατήργησε πραξικοπηματικά, ένα βροντερό όχι στην Συμφωνία των Πρεσπών, τι έχει πει για την απλή αναλογική ο Κυρ. Μητσοτάκης, όχι. Τι ψήφισε η κ. Γεννηματά, όχι. Τι έχει πει ο Μητσοτάκης για τη Novartis, ότι είναι σκευωρία; Τι έχει πει η κ. Γεννηματά ότι η Novartis είναι σκευωρία. Τι λέει τώρα για την ψήφο εμπιστοσύνης τα ίδια ακριβώς με τον Κ. Μητσοτάκη". 

"Το έχουν τερματίσει στο Ποτάμι" 

"Το έχουν τερματίσει στο Ποτάμι, να λένε ότι δεν θα ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών" ανέφερε ο κ. Ραγκούσης για το ενδεχόμενο αλλαγής στάσης του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο θέμα της Συμφωνίας. "Δεν θα τολμήσουν να το κάνουν στο Ποτάμι. Βάζω άνω τελεία αν το κάνουν. Τι θα πει ο ιστορικός του μέλλοντος, αν φτάσουν στο σημείο αυτό;" αναρωτήθηκε. 

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση για την κριτική που ασκούσε παλαιότερα, ο ίδιος στον Αλέξη Τσίπρα πρόσθεσε ότι η κριτική του διαψεύστηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL