Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μια συνάντηση Μέρκελ - Μητσοτάκη από τα παλιά (Video)

Η εκτίμηση που τρέφει η Ανγκελα Μέρκελ στον Κυρ. Μητσοτάκη είναι γνωστή και από παλιότερα.

Μετά την ενόχληση από την ερώτηση για «ανταλλαγή» και την ανοιχτή διαφωνία στο θέμα των Πρεσπών, ας θυμηθούμε ότι σε παλιότερη συνάντησή τους είχε απέναντί της την Ντόρα… και ο Κυριάκος απλά στεκόταν αμήχανα στο πλάι… σαν παρίας. Όπως άλλωστε θέλει και την χώρα στην Ευρώπη.

Έτσι και τώρα, μία φωτογραφία, μια χειραψία και μια διαφωνία, που εξέφρασε δειλά στο τέλος όπως ο ίδιος ο Κυριάκος δήλωσε στην κάμερα της Ν.Δ. μετά τη συνάντηση με την Καγκελάριο.. Ενώ δεν παρέλειψε να υποπέσει σε άλλη μία από τις παροιμιώδεις γκάφες του.

Ευχαρίστησε την κ. Μέρκελ για την επίσκεψή της σαν να ήταν πρωθυπουργός και ξεχνώντας ότι ο ίδιος την επισκέφθηκε στην πρεσβευτική κατοικία της Γερμανίας στο Χαλάνδρι, δηλαδή σε γερμανικό έδαφος!

“Γι’ αυτό και ευχαριστώ την Καγκελάριο για την επίσκεψή της και προσβλέπω και στο μέλλον σε μια ουσιαστική συνεργασία μαζί της» είπε ο Κυριάκος και μάλλον δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

Κατ. Μπρ.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο